Nog problemen voor Tedesco? Na Casteels en Mangala nog een Rode Duivel afwezig afgelopen weekend

Nog problemen voor Tedesco? Na Casteels en Mangala nog een Rode Duivel afwezig afgelopen weekend
Foto: © photonews

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

Over minder dan een week zullen de Rode Duivels naar Ierland reizen voor de eerste vriendschappelijke wedstrijd tijdens deze interlandperiode. De conditie van verschillende belangrijke spelers moet echter nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Arthur Theate blesseerde zich in de wedstrijd tegen Lille, iets meer dan een week geleden. Hij zat wel bij de selectie van bondscoach Domenico Tedesco. In een interview gaf hij aan dat hij hoopte op tijd gestopt te zijn om onnodige risico's te voorkomen.

Maar toch stond hij niet op het wedstrijdblad voor de wedstrijd van Rennes tegen Marseille.

Wat te denken van Arthur Theate bij de Rode Duivels?

Zijn afwezigheid werd goed opgevangen, aangezien de Rennes een geweldige wedstrijd speelde en Marseille met 2-0 versloeg.

Wat betreft Theate blijft het nog wat afwachten. Zijn situatie zal de komende dagen nauwlettend in de gaten worden gehouden.

De medische staf van de Rode Duivels zal ongetwijfeld direct aan het werk gaan bij zijn aankomst in Tubize om de ernst van zijn blessure te beoordelen. Hetzelfde geldt voor Koen Casteels en Orel Mangala, die beiden zijn opgeroepen maar dit weekend ook afwezig waren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties