Tedesco lijkt een grote verrassing in petto te hebben in zijn basiselftal tegen Ierland

Tedesco lijkt een grote verrassing in petto te hebben in zijn basiselftal tegen Ierland

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Domenico Tedesco gaat vandaag experimenteren tegen Ierland. Daarbij lijkt de kans groot dat we meteen het basisdebuut van Koni De Winter gaan meemaken.

Jan Vertonghen is fit en zou beide matchen kunnen spelen, maar Tedesco weet onderhand wel wat hij aan de recordinternational heeft. En voor het EK blijft zijn verdediging toch het grote zorgenkind.

Gezien er verschillende kandidaat-internationals niet veel spelen, wil hij Koni De Winter testen tegen de Ieren. Hij zou meteen in de basis gedropt worden, naast Wout Faes.

Ook Thomas Meunier zou tegen Ierland zijn kans krijgen. Na vele maanden afwezigheid speelt die weer bij Trabzonspor en maakt hij een héél goeie kans om mee te gaan naar het EK als back up voor Castagne.

Vooraan is het duidelijk dat Openda de plaats van de geblesseerde Lukaku gaat innemen. In doel zal Matz Sels staan, die waarschijnlijk ook tegen Engeland zal spelen.

En wie vervangt Kevin De Bruyne? Het ziet ernaar uit dat het Youri Tielemans zal worden. Leandro Trossard zal dan weer tegen Engeland mogen opdraven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties