Nu al goed nieuws voor Anderlecht met oog op topper tegen Union SG

Nu al goed nieuws voor Anderlecht met oog op topper tegen Union SG
Foto: © photonews

Na het gelijkspel tegen Cercle Brugge zal Anderlecht zich focussen op de derby tegen Union SG van dit weekend. Er worden drie spelers terug in de selectie verwacht voor de topper.

Anderlecht voelt dat Club Brugge op de hielen zit. Blauw-zwart won voor de tweede keer op één week met grote cijfers van KRC Genk terwijl paars-wit gelijkspeelde tegen Cercle Brugge.

Geen goede zaak in de titelstrijd dus voor Anderlecht. Club Brugge telt momenteel evenveel punten. Union SG won op zijn beurt ook overtuigend met 4-1 van Antwerp.

Dreyer, Schmeichel en Verschaeren terug dit weekend?

Dit weekend zullen alle ogen gericht zijn op het Joseph Marienstadion waar Union de derby speelt tegen Anderlecht. Bij een overwinning kan de thuisploeg over paars-wit springen.

Die wedstrijd zou coach Brian Riemer weer kunnen rekenen op de terugkeer van drie zeer belangrijke spelers. Hoewel ze zondag niet hebben gespeeld, zouden Anders Dreyer en Kasper Schmeichel komende zondag fit moeten zijn.

Bovendien zou Yari Verschaeren zijn comeback kunnen maken tegen USG. Hij had zaterdag getraind maar voelde zich niet klaar voor de wedstrijd tegen Cercle, meldt La Dernière Heure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties