Club-delegatie vertrekt in twee delen naar Firenze en... een heksenketel zal het daar niet worden

Club-delegatie vertrekt in twee delen naar Firenze en... een heksenketel zal het daar niet worden
Foto: © photonews

Club Brugge speelt morgen de heenmatch van de halve finales van de Conference League tegen Fiorentina. Woensdag vertrekt Club Brugge, met een volledige spelersgroep, naar Firenze, maar niet iedereen zit op hetzelfde vliegtuig.

Opmerkelijk genoeg zal de hele delegatie van Club, inclusief commerciële partners en journalisten, niet samen met één vliegtuig reizen.

Vanwege de beperkte lengte van de landingsbaan op de luchthaven van Firenze zal Club slechts met een klein vliegtuig naar de stad kunnen vliegen.

Hierin zullen de staf en de spelers plaatsnemen, terwijl de rest van de delegatie, waaronder voormalig CEO Vincent Mannaert, met een ander vliegtuig naar Pisa wordt gebracht.

Na de landing volgt nog een busreis van ongeveer 70 kilometer. Opvallend is dat Italiaanse bronnen melden dat tot nu toe slechts 25.000 tickets zijn verkocht voor het stadion van Fiorentina, dat plaats biedt aan meer dan 40.000 toeschouwers.

Hierdoor dreigt het stadion niet volledig gevuld te zijn. Desondanks kan Club Brugge rekenen op de steun van 1.700 trouwe supporters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties