Marc Wilmots wijst op een groot probleem bij Anderlecht: "Dat zit niet in hun DNA"

Marc Wilmots wijst op een groot probleem bij Anderlecht: "Dat zit niet in hun DNA"
Foto: © photonews

Anderlecht staat momenteel naast Club Brugge aan de leiding in de JPL. Paars-wit kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Cercle Brugge.

Met nog 4 wedstrijden te gaan staat Anderlecht bovenaan het klassement in de Champions' Play-offs. Club Brugge telt evenveel punten maar komt op de tweede plaats momenteel.

Union SG volgt op de derde plaats met slechts één punt minder. De race om de titel belooft tot het einde intens en spannend te zijn.

Hoewel Club Brugge en Union de laatste tijd overtuigden met hun spel, geldt dat niet voor RSC Anderlecht. René Vandereycken zei onlangs nog dat hij vindt dat paars-wit het minste voetbal brengt van de titelkandidaten.

Tijdens de uitzending van La Tribune, bespraken analisten de prestatie van Anderlecht tegen Cercle Brugge. Niemand leek overtuigd te zijn.

"Het is vrij onbegrijpelijk", vindt Philippe Albert. "Anderlecht heeft kwaliteitsspelers. Je bestrijdt geen direct voetbal (zoals dat van Cercle) met direct voetbal."

Ook Marc Wilmots ziet dat paars-wit niet het mooiste voetbal brengt. "Het zit niet in het DNA van Anderlecht om zo te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties