🎥 Vier goals, maar geen winnaar in duel tussen STVV en Westerlo

Westerlo en STVV speelden vrijdagavond 2-2 gelijk in de Europe Play-offs.

De eerste grote kans van de bezoekers voor Bertaccini leverde niks op, maar na acht minuten kwam STVV al op voorsprong. Ryotaro Ito knalde onhoudbaar voorbij Bolat die bij Westerlo weer in doel stond.

Koita kwam dicht bij de 0-2, maar het doelpunt viel op het half uur uit het niets aan de overkant. Jordan Bos trapte de bal heerlijk in de winkelhaak. We gingen rusten bij 1-1.

Meteen na de rust duwde Stassin op aangeven van Yow de 2-1 binnen. VAR check nodig voor buitenspel, maar het doelpunt werd wel goedgekeurd.

Op een goed kwartier van het einde stonden de bordjes weer in evenwicht. Ito gaf de assist op Bertaccini en Bolat moest zich een tweede keer gewonnen geven. Ook hier een check van de VAR, maar het doelpunt ging door.

Veel vervangingen nog, maar dat veranderde uiteindelijk niks meer aan de score. En dat het geen topwedstrijd was, dat bewijzen de onderstaande beelden… Ook de tien minuten extra tijd leverden geen doelpunten op.

STVV eindigde de partij nog met zijn tienen, toen Ogawa door een blessure niet meer verder kon.