Done deal: Antwerp is buitenlandse scouts te snel af en legt centrumspits vast

Done deal: Antwerp is buitenlandse scouts te snel af en legt centrumspits vast

Dit seizoen mocht hij onder meer tegen Barcelona spelen in de UEFA Youth League, op termijn zien we hem misschien ook wel in de A-kern opduiken van Antwerp. Indruk maken doet hij in ieder geval sowieso.

Kent u Jeff Godelaine al? De pas 17-jarige aanvaller speelt bij Royal Antwerp FC, waar hij bij diverse jeugdploegen speelt. Godelaine heeft een verleden bij Heidebloem Hulst en Thes Sport, maar zit nu al even bij de jeugd van Antwerp.

Dit seizoen speelde hij al acht wedstrijden bij de B-ploeg in Eerste Amateurklasse. Daarin scoorde hij drie doelpunten. Ook in de Youth League (één goal in zes wedstrijden) maakte hij al heel wat indruk, ook op buitenlandse scouts.

Jeff Godelaine
© photonews

Maar ook de komende jaren zal hij voor Royal Antwerp uitkomen, zo blijkt. Of dat is toch minstens de bedoeling, want de 17-jarige centrumspits heeft zijn eerste profcontract getekend bij The Great Old. Dat is geofficialiseerd door zijn makelaarsbureau.

"Proficiat met het tekenen van je contract, Jeff Godelaine", klinkt het via de sociale media op Instagram. Godelaine zelf poseerde ook al trots op de sociale media met een truitje van Antwerp op de Bosuil zondag.

De komende maanden en jaren zal moeten blijken of en hoe snel Godelaine kan doorbreken richting A-kern. De beloften van Antwerp werden dit seizoen pas vijftiende op achttien ploegen in de Eerste Amateurklasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties