Wat Roberto Martinez moet weten: Mourinho's toekomstplannen bij Portugal

Wat Roberto Martinez moet weten: Mourinho's toekomstplannen bij Portugal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de Rode Duivels koos Roberto Martinez voor een avontuur bij Portugal. Al had daar een andere bondscoach kunnen zitten volgens José Mourinho.

Het kwam niet op het juiste moment

José Mourinho werd een tijd terug ontslagen als trainer van AS Roma na tegenvallende resultaten. Het had echter anders kunnen uitdraaien voor de Portugese succescoach. 

"Tja, Portugal. Ik heb twee keer de kans gekregen, maar het kwam niet op het juiste moment. De laatste keer dat ik het aanbod afsloeg, maakte dat me emotioneel. Ik besloot toen bij Roma te blijven, maar ik denk dat ik een vergissing heb gemaakt", vertelt Mourinho aan Koreaanse tak van EA Sports FC.

Verbonden met AS Roma

"Portugal heeft nu een geweldig team, een van de vijf beste. Ik wist dat toen ook wel, maar ik voelde me zeer verbonden met Roma en wilde dus niet weg", vertelde Mourinho.

Niet onverwacht natuurlijk want hij heeft een speciale band met Italië. Zo won hij met Inter Milan alles wat je kon winnen en is hij één van de meest succesvolle trainers die Inter ooit heeft gehad. 

Nieuwe kans bij Portugal

"De baan is al twee keer voorbij gekomen, maar ik denk dat er nog wel een kans komt en dan zal ik hem zeker grijpen. Hopelijk zal ik dan werken met een generatie die net zo goed is als de huidige", laat Mourinho optekenen.

Roberto Martinez moet zich bewust zijn dat zijn opvolger al klaarstaat, aangezien José Mourinho hoopt op een toekomstige kans bij Portugal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties