denFCV Dender EH
antAntwerp
Roy Meeus 22'
1-0
2-0
2-1
Roy Meeus 65'
3-1
Datum: 17/10/2010 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Florent Beeckmanstadion
Dender stuurt Antwerp puntenloos huiswaarts
Gentil Dossche
| 0 reacties
Dender stuurt Antwerp puntenloos huiswaarts

De bezoekers konden een sterk wedstrijdbegin niet aanhouden en de thuisploeg bouwde een dubbele voorsprong op. Antwerp kon nog aansluiten maar Dender voltrok het vonnis.

Een scherp en agressief Antwerp domineerde het wedstrijdbegin maar Oris strandde op Mollez. Even later kopte Oris nipt naast. Toen Dender voor het eerst de neus aan het venster stak was het meteen raak. Coppin stuurde Meeus diep en Wauthy mocht zich omdraaien. De bezoekers reageerden onmiddellijk en Artz moest een voorzet van Lambot van de lijn vegen. Antwerp ging nog meer op zoek naar de gelijkmaker maar Mollez ranselde een kopbal van Oris uit de hoek. Toen Ngolok van op zo’n 30 meter een streep in de kruising afvuurde mocht het thuispubliek terug juichen. Bijna was de match helemaal gespeeld opslag van rust. Een lob van Waeghe ging rakelings over de deklat.

Na de pauze trok Antwerp direct vooruit. Eerst kopte Oris een voorzet in de handen van Mollez, maar even later was het wel raak. Oris kopte een voorzet van Van Zundert via de paal binnen. Dender leek even aangeslagen en zocht de counter. Meeus vond de ruimte en knalde een nieuwe dubbele voorsprong op het bord. Antwerp kwam de koude douche niet meer te boven al miste Oris nog een reuzekans aan het slot.

Dender: Mollez, Mathe, Luvagho, Serbest, De Ly, Artz, Ngolok (85' Peers), Jans (74’ Claessens), Vaessen, Waeghe, Coppin, Meeus (89' Van Den Brandt).

Antwerp: Wauthy, Phibel, Van Zundert, Lobot, Oris, Vogels, De Vriese, Di Gregorio (80' Pelgrims), Put (68' Glouftsis), Martin, Peersman.

Doelpunten: 23’ Meeus 1-0; 40’ Ngololk 2-0; 56’ Oris 2-1; 65’ Meeus 3-1,

Geel: Phibel, Lambot, De Vriese, Peersman, Vaessen Rood: 90’ Lambot

Herbeleef FCV Dender EH - Antwerp