Kruibeke J.Vl.
Destelbergen
Datum: 16/01/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Kruibeke laat Destelbergen langszij komen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke laat Destelbergen langszij komen
Foto: © SC

Op een moeilijk bespeelbaar veld vergat Kruibeke zijn voorsprong uit te diepen en dat brak nadien zuur op. In de tweede helft klom Destelbergen op gelijke hoogte en verdedigde het gelijkspel tot het einde.

Jong Vlaanderen begon het beste aan de match maar had toch een misverstand in de bezoekende verdediging nodig om de score te openen. Ward Vertonghen stuurde Pieter Van de Manacker diep en die miste niet. Even later kreeg Nick Pieters een uitstekende kans om de match te beslissen maar vergat af te werken. Op slag van rust stuitte Steven Vangeneugden op een uitstekende Wim Oosterlinck.

In de tweede helft gaf Destelbergen meer repliek maar toch was de beste kans voor Kruibeke. Pieters geraakte echter niet voorbij de benen van Oosterlinck. Even na het uur moest de thuisploeg met 10 verder toen Arber Haxhiaj een 2de geel kreeg. Destelbergen profiteerde van de man méér en de ervaren Stefaan Staelens knalde zijn ploeg op gelijke hoogte. Kruibeke reageerde via Soufiane El Mokhtary maar tot twee keer toe bracht Oosterlinck redding.

Kruibeke: De Maayer, Verbraeken (87’ Nielandt), Noeninckx, Verstraeten, Vangeneugden (68’ Van Moortel), Haxhiaj, Vertonghen, Van De Manacker, Penneman, Segers, Pieters (74’ El Mokhtary).

Destelbergen: Oosterlinck, Wille, Staelens, Gansbeke, De Palmenaer, Neirynck, Van Hecke (71’ Van Cauwenberge), Feys, Devriese, Mousselli (36’ Van Middelem), Henderick.

Doelpunten: 12’ Van De Manacker 1-0, 74’ Staelens 1-1.

Kaarten - Geel: Vertonghen, De Palmenaer, Mousselli. Rood: 65’ Haxhiaj (2x geel).