Bambrugge RC
Lovendegem
Datum: 04/11/2012 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 10
Bambrugge geeft Lovendegem een flinke optater
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge geeft Lovendegem een flinke optater
Foto: © SC

Een onmachtig Lovendegem incasseerde het eerste puntenverlies buitenshuis op een pijnlijke manier. Een herboren lijkende Bambrugge maakte na de rust korte metten met de bezoekers.

Lovendegem begon bergaf aan de partij en Bouchaala probeerde De Temmerman te verrassen maar die gaf geen krimp. Aan de overzijde was Helin attent toen De Vis door de buitenspelval glipte. De Keukeleire bracht Van Geem alleen voor De Temmerman en opnieuw was de thuisportier de sterkste. Overbuur Helin ging goed plat op een vrije trap van De Durpel en De Vis knalde de rebound over. De Keukeleire kopte nipt naast en ook Van Geem miste de goede richting. Op slag van rust moest Helin een plaatsbal van Rooms van onder de lat halen.

De bezoekers zorgden na de koffie voor enige druk maar kregen direct een opdoffer. De Durpel bediende Tom Rooms bij een vrije trap en Bambrugge mocht juichen. Lovendegem reageerde even met een schot van Martens maar viel nadien stil. Porrez en Goossens besloten snelle counters voorlangs en De Vis viseerde de winkelhaak maar Helin kon nog in hoekschop werken. De Durpel schilderde de corner op het hoofd van Dries De Vis en die knikte ongehinderd binnen. Amper enkele minuten later was de partij beschoren toen Kevin Goossens bezoekend balverlies ongenadig afstrafte. Kort voor affluiten werd Yils Porrez alleen op doel afgestuurd en de eindscore stond op het bord.

Volgende zondag trekt Bambrugge naar rode lantaarn SK Lebbeke en is Lovendegem gastheer voor Dikkelvenne.

KRC Bambrugge: De Temmerman, De Moerloose, Porrez, Vyverman, Wantens, Arnolis, De Vis, Meuleman, Goossens (84’ Taont), De Durpel (78’ Mertens), Rooms (86’ De Schrijver)

KSK Lovendegem: Helin, Bouchaala, Diop, Van Den Bergh, D'Haemers (75’Schaumont), Van Geem, De Keukeleire, De Coninck (67’ Van Leirbeirghe), Martens, Voet, Sucaet (65’ Dolleslaegers)

Geel:Wantens, De Vis, Diop, Sucaet

Doelpunten: 46’ Rooms 1-0, 69’ De Vis 2-0, 73’ Goossens 3-0, 87’ Porrez 4-0