Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Westerlo (even) leider

Westerlo toonde zich op de vrijdagavondmatch in tweede klasse duidelijk de betere van Lommel United. Het werd 0-2, waardoor Westerlo voor minstens een dag alleen leider is.

Op de openingsspeeldag was Westerlo niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Tubeke, terwijl Lommel de boot in ging op het veld van RWDM Brussels. Beide teams waren dus toe aan een driepunter om de rust te doen terugkeren.

Westerlo was uiteindelijk veruit de betere ploeg, ook al kon het voor de rust nog geen doelpuntje meepikken. Na rust was het dan toch zover, via Ruiz en Trossard.

Door de overwinning staat Westerlo nu voorlopig met 4 op 6 aan de leiding in het klassement, maar de rest van het weekend zijn er natuurlijk nog acht andere wedstrijden. Lommel staat met 0 op 6 helemaal onderaan.