Competitie: 3e amateurliga C
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Jef Mermansstadion
Beerschot-Wilrijk begint met gelijkspel in nationale reeksen

Beerschot-Wilrijk is aan de competitie in vierde klasse begonnen. Dat heeft het gedaan met een gelijkspel bij City Pirates: 1-1.

Aan de rust was het nog 0-0 in Merksem, en dat was vooral te danken aan bezoekende doelman Snyders. Na de koffie ging het spel bijzonder snel heen en weer en leek het gewoon wachten op het eerste doelpunt.

Dat viel uiteindelijk voor Beerschot-Wilrijk: Munoz Herrera zorgde voor de 0-1, nadat de match even daarvoor tien minuten stillag wegens problemen in een van de thuisvakken.

Een kwartier voor tijd kreeg Beerschot-Wilrijk al een serieuze verwitting, maar werd een doelpunt afgekeurd voor buitenspel. Uitstel van executie, want via Sababti wist de thuisploeg toch nog een puntje in Merksem te houden. Het tweede gelijkspel voor de Pirates, voor Beerschot-Wilrijk het eerste punt in de eerste match in de nationale reeksen.