Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (H)
Stadion: El Madrigal
Ook Denayer, Bruno en Hazard beleefden een spannende avond

In nog drie wedstrijden kwamen de Belgen in actie vanavond. Denayer nam het met Celtic op tegen Inter, Bruno trok met Salzburg naar Spanje en Hazard speelde iets verderop met Mönchengladbach.

Celtic - Inter 3-3

Dit was veruit de spectaculairste match van de avond. Shaqiri en Palacio leken Inter al vroeg op rozen te zetten, maar Celtic kwam toch nog terug tot 2-2 via Armstrong en Campagnaro. Toch was het nog niet gedaan voor de rust.

Palacio knalde op slag van rust de 2-3 nog tegen de touwen. Denayer en co. moesten volop aan de bak, maar uiteindelijk zorde Guidetti toch nog voor het gelijkspel. In de 93e minuut zorgde hij toch voor feest in Celtic Park.

Sevilla - Mönchengladbach 1-0

In Spanje mocht Thorgan Hazard in de basis beginnen met Mönchengladbach tegen Sevilla. Hazard speelde de volledige wedstrijd, maar zag Iborra 20 minuten voor tijd de enige goal tegen de touwen werken.

Villarreal - Salzburg 2-1

Ook Massimo Bruno verloor met het kleinste verschil, maar zijn Salzburg griste wel een belangrijke uitgoal mee. Uche en Cheryshev scoorden namens Villarreal. Soriano, wie anders, legde vanop de stip de belangrijke goal tegen de touwen. Bruno speelde een dik uur.