turTurnhout KV
Willebroek-Meerhof
Datum: 07/02/2009 20:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stadspark Turnhout
Zes op een rij voor Turnhout
Rombaux Gunther
| 0 reacties
Zes op een rij voor Turnhout
Foto: © SC

KV Turnhout behaalde zaterdagavond voor de zesde keer op rij winst tegen Willebroek-Meerhof. Turnhout haalde het in deze topper met het kleinste verschil.

De eerste helft stelde niet echt veel voor in deze topper. Turnhout maakte het spel terwijl Willebroek met veel volk achter de bal bleef. Dit had als gevolg dat er in deze eerste periode enkel wat kleine kansen te noteren vielen. Zo kreeg Rimkus de eerste kans in deze partij via een vrije trap maar doelman Berghmans onderschepte de bal voor de aanstormende Vandenbergh. Aan de overzijde stelde Butera de thuisgoalie op de proef. Doelman Horsten bracht redding met de vuisten. Voor de rust kreeg de thuisclub nog een tweetal mogelijkheden maar Ven en Develer kenden geen succes met hun poging.

Turnhout begon aan de tweede helft met de debuterende Egyptenaar Shokry Islam El Anany. Dit debuut ging niet onopgemerkt voorbij. Na acht minuten in de tweede helft was hij bij de pinken om in het geharrewar, volgend op een vrije trap de bal tegen de netten te werken. Na dit Turnhoutse doelpunt schoten de bezoekers eindelijk in actie. Willebroek begon beter mee te voetballen maar slaagde er echter niet in om doelman Horsten onderdruk te zetten. Turnhout kreeg op de counter nog de kans om de wedstrijd definitief te beslissen maar ook dat lukte niet.

Na het puntenverlies van Wezet doet Turnhout dus een schitterende zaak in de rangschikking. Het vergroot zijn voorsprong tot vier punten op de Luikenaars.