Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse wint vlot van Doornik
viki meeuwis

Lierse ontving zondagnamiddag Doornik op het Lisp. Bob Peeters, die woensdag in de wedstrijd tegen Namen geblesseerd uitviel was nog niet voldoende hersteld en kwam niet aan de aftrap. De wedstrijd kwam traag op gang en het duurde tot op het half uur voor het eerste doelpunt viel. Miller stuurde de bal richting Jarju die hem prompt in doel werkte. Vijf minuten voor de rust kwam Jarju dicht bij de 2-0 maar de bal ging uiteindelijk in het zijnet. Het was Jarju die net voor de rust Ernandes bediende. De Braziliaan miste niet en zette de 2-0 op het bord.

Na de pauze is de eerste kans voor de bezoekers, Bihhi met een schot op doel maar de bal gaat niet tussen de palen. Luttele minuten later had Jarju de 3-0 aan de voet maar dat was buiten de verdediging van Doornik gerekend, die de bal konden wegwerken. In de 62e minuut is het wederom Jarju die voor een doelpunt zorgde. Hij kwam alleen voor doel en kon doelman Delwarte verschalken; 3-0. Lierse kreeg nog enkele kansen maar de 3-0 werd uiteindelijk de eindstand. Met deze overwinning hebben de Pallieters nu negen punten uit zeven wedstrijden  en staat nu op de elfde plaats. Doornik daarentegen staat zeventiende met vijf punten.

K. Lierse S.K. : De Witte Seth, Ernandes Bueno (86' Baetens), Janssens Chris, Jarju Mustafa,Buyens Yoni (77' Symons) , Mertens Jeroen (86' Smet), Miller Charlie, Van der Jeugt Sven, Van der Zijl Jerome, Verheyen Mario, Weuts Koen

R.FC.Tournai: Delwarte, Di Tullio (65' Zebre), Ambu, Brisset, Seoudi, Scarpino, Sekour, Moustaid (60' Cardon), Bihhi (60' De Vreese), Guilmot, Desire

Doelpunten: 1-0 Jarju (’27), 2-0 Ernandes (’45), 3-0 Jarju (’62)

Gele kaarten: Lierse: Vanderzijl, Mertens, Meeus, Janssens Doornik Moustaid

Scheidsrechter: Gunter Boelen