Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade de la Cite de l Oie
Brussels wint van Woluwé, Wezet en Aalst gelijk

Brussels heeft drie levensbelangrijke punten gepakt in de strijd tegen de degradatie. Tegen een belofteploeg van Woluwé won het met 3-0. Wezet en Aalst speelden 1-1 gelijk.

Brussels – WS Woluwé 3-0

De spelers van de A-kern van Woluwé zijn in staking, dus kwam de ploeg aan de aftrap met een heleboel beloften. El Hany miste al snel in de wedstrijd een strafschop, maar niet veel later viel het eerste doelpunt alsnog.

Gounongbe scoorde halfweg de eerste helft de eerste treffer, vlak na rust besliste Diop de wedstrijd voor de thuisploeg. Vanaf de strafschopstip legde Gounongbe de eindstand vast. Brussels heeft nu zes punten meer dan de drie ploegen op de degradatieplaatsen en lijkt stilaan gered.

Wezet – Aalst 1-1

Glouftsis bracht Aalst net voor rust op voorsprong, maar Biatour maakte halfweg de tweede helft gelijk voor de thuisploeg. Wezet pakt opnieuw een puntje en komt steeds dichter bij de mathematische redding.