antAntwerp
Hoogstraten
Datum: 23/11/2013 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Bosuil
Kan Antwerp punten thuishouden in derby?
Kan Antwerp punten thuishouden in derby?
Foto: © SC

Gisteren verloor Westerlo al op het veld van Eupen, waardoor we een nieuwe leider hebben. Vanavond kunnen Moeskroen-Péruwelz en Antwerp iets dichterbij sluipen. Kunnen ze de punten thuishouden?

Antwerp neemt het zaterdagavond in een derby op tegen Hoogstraten. De Great Old heeft heel wat goed te maken na de nederlaag op het veld van Dessel. Voor Hoogstraten is elk punt dan weer gewoon een gewonnen punt.

Hoogstraten staat voorlaatste in de stand en afgelopen weekend kon het niet spelen tegen hekkensluiter Wezet, waardoor de kloof met de veilige plaatsen toch serieus aan het oplopen is. Eigenlijk is Hoogstraten verplicht af en toe een wedstrijd te winnen, wil het zich nog gaan redden.

Moeskroen wil Dour afhouden

Moeskroen, het nummer vier in de stand, krijgt het bezoek van Boussu Dour. En dat lijkt makkelijker dan het is. De bezoekers zijn namelijk aan een sterke reeks bezig en klommen ondertussen naar plaats zes in de stand.

Het verschil met Moeskroen is nog maar vijf punten. Kan het stunten dan komt de top vijf wel heel dichtbij voor Boussu Dour.

Uitkijken is het ook naar het duel tussen Geel en Roeselare. De ploeg die wint kan een serieuze stap richting de middenmoot van het klassement maken, voor het andere team komt de eindrondeplaats dichtbij.

Het volledige schema:

Antwerp - Hoogstraten (onze reporter is ter plaatse en brengt vanavond verslag uit)
Heist - WS Brussels
Tubeke - RWDM Brussels
Geel - Roeselare
Moeskroen-Péruwelz - Boussu Dour Borinage

Kan Hoogstraten stunten op de Bosuil?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je zo maar eventjes 600 euro op. Een gelijkspel kan ook noglonen: in dat geval mag je immers 345 euro bijschrijven. Voetbalkrant.com helpt je dan ook graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e klasse