moeMoeskroen
wesWesterlo
Datum: 20/04/2014 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Le Canonnier
Pakt Westerlo vandaag de titel?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Pakt Westerlo vandaag de titel?
Foto: © Photonews

Is de kampioen in tweede klasse vandaag gekend? Op die vraag weten we iets voor de klok van 5 het antwoord. Koploper Westerlo trekt naar nummer drie in de stand Moeskroen-Péruwelz. De enige overgebleven concurrent om de titel Eupen ontvangt RWDM Brussels.

Met een verschil van één schamel puntje gaan beide ploegen de laatste twee competitieduels in. Als de Kemphanen op Le Canonnier de drie punten pakken en de Panda's niet voorbij de bezoekers uit Brussel geraken, is de titel een feit voor Westerlo. Zo niet, dan vechten de twee teams in een onderling duel op de slotspeeldag uit wie rechtstreeks een plek naar eerste afdwingt.

Moeskroen-Péruwelz - Westerlo

Westerlo kan de verplaatsing naar Moeskroen zonder druk aanvatten. De leider in onze tweede afdeling heeft ongeacht het resultaat van vandaag zijn lot in eigen handen. Voor Moeskroen zit de strijd om het kampioenschap erop, al is de club wel nog in de running om de derde periodetitel.

Eupen - RWDM Brussels

De ploeg uit de Oostkantons betreedt deze namiddag wel met de nodige last op de schouders het veld. Eupen kan zich immers geen puntenverlies veroorloven. RWDM bekleedt een aardige achtste plek in de Belgacom League, maar verloor wel zijn laatste twee duels.

Voetbalkrant.com woont de wedstrijd tussen Moeskroen en Westerlo bij vanop de eerste rij. En ook van de andere partij hoeft u dankzij onze LIVE niets te missen.

Meer nieuws

2e klasse