Datum: 14/11/2015 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Henri Houtsaeger Stadion
Antwerp FC mag geen punten laten liggen in kelder van het klassement
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KVV Coxyde - Antwerp FC, maar dan op Schiervelde

Antwerp FC mag geen punten laten liggen in kelder van het klassement
Foto: © photonews

In de pintjesliga wordt er door het interlandvoetbal niet gespeeld, maar er staan wel enkele wedstrijden op het programma in de lagere divisies. Vanavond gaat Antwerp FC op bezoek bij KVV Coxyde.

Opgelet voor de fans die de wedstrijd willen bijwonen! De partij tussen KVV Coxyde en Antwerp FC wordt om veiligheidsredenen in het stadion van KSV Roeselare gespeeld. 

De West-Vlamingen verliezen op die manier het thuisvoordeel, maar eigenlijk is Coxyde sowieso een vogel voor de kat. De blauwhemden sprokkelden dit seizoen nog maar zes punten en staan daarmee in de kelder van het klassement. 

De Great Old is dan weer titelkandidaat nummer één. Antwerp is het seizoen uitstekend gestart en telt slechts drie punten achterstand op leiders KAS Eupen en AFC Tubize. 

En de oudste club van het land zal nog maar eens voor een heuse volksverhuizing tekenen. Het bezoekersvak op Schiervelde telt 2.400 plaatsen en die zullen normaliter allemaal netjes bezet zijn.

Gaat Antwerp FC winnen in West-Vlaanderen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al meteen een leuke 90 euro op. Denk je eerder dat KVV Coxyde voor een heuse stunt zal zorgen? Dan mag je maar liefst 330 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Meer nieuws

2e klasse