Speeldag: Promotion Play-offs - Halve finales (T)
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion

Herbeleef SK Deinze - Patro Eisden Maasmechelen (2e klasse)

Volg de match tussen SK Deinze en Patro Eisden Maasmechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 3 reacties...

SK Deinze verdedigt in eigen huis een 0-4 uit Limburg. De weg naar de finale ligt open, of kunnen de troepen van Stijn Stijnen voor chaos zorgen? De hoofdtribune is voor de gelegenheid uitverkocht in de Dakota-Arena!
1
SK Deinze - Patro Eisden Maasmechelen: 0-0

1
De bal rolt in Deinze!
3
Er liggen al twee spelers van Deinze op de grond en de eerste gele kaart is al voor Bammens. De chaos lijkt meer alles omver proberen te kegelen.
3
 Gele kaart voor Simon Bammens

6
Het zit er opnieuw bovenarms op. Gueroui en Quintero gaan een robbertje vechten. Opgelost met een goed gesprek.
9
Een vrije trap raakt niet weg. Dansoko met een soort van schotje op doel, maar dat levert weinig op.
11
Een verre inworp levert drie schoten op doel op voor Patro Eisden, maar niemand kan afwerken, corner!
13
Aan de overkant eens een uitbraak, maar Kehrer kan net niet koppen op de inzet van Van Landschoot.
15
Noubissi met een schotje, maar over de kooi van Miras Nacho.
18
Tot twee keer toe Noubissi met een schot, maar Miras Nacho is bij de pinken!
18
Derde keer, goede keer. Noubissi maakt er dan toch 0-1 van voor Patro Eisden. De bezoekende fans beginnen er in te geloven.
18

Goal
Doelpunt van Marius Noubissi

21
Een noodgedwongen wissel bij Deinze. Krijgen we hier dan toch nog een match?
22
Vervangen Emilio Kehrer
Ingevallen Souleymane Anne

24
De bezoekers blijven baas. Een nieuwe vrije trap op toch wel een gevaarlijke plaats met een specialist als Kis.
25
Noubissi of Renson kopt over!
25
27
Nog wat gedremmel. De tijd speelt in het voordeel van Deinze.
29
Deinze wint geen duels, Patro Eisden is all over the place.
32
 Gele kaart voor Alessio Staelens

32
Deinze probeert toch ook een keertje iets terug te doen, maar tot op heden raken ze nog niet door het pantser.
35
Op een corner gaat de bal plots naar de tweede paal, waar van dichtbij de 1-1 tegen de touwen wordt gedrukt. Of komt de VAR nog tussen?
38
De VAR heeft beslist: géén doelpunt, want buitenspel.
40
Dansoko met een vreselijke voorzet. Even ademen voor Deinze!
43
Bijna rusten. Patro Eisden voert opnieuw de forcing en haalt er nog eens een corner uit.
45
We krijgen 5 minuten blessuretijd.
45+2
De ingevallen Anne een keertje op wandel, maar hij krijgt de bal niet waar hij zou willen.
45+5
Nog een laatste keer Noubissi net niet, we kunnen gaan rusten met 0-1. Deinze heeft alles nog min of meer onder controle.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Heel wat wissels bij de rust. Wat krijgen we de komende 45 minuten? Gaat het nog echt spoken?
48
Op een corner een reuzenkans voor Sigurdarson, maar die trapt van op een halve meter nog over!
50
 Gele kaart voor Teo Quintero León

51
Ook in de tweede helft is Patro Eisden meteen van wal gestoken. Ze moeten er natuurlijk nog minstens drie maken.
53
 Gele kaart voor Gonzalo Almenara Hernández

53
 Gele kaart voor Yassin Gueroui

53
Een nieuw opstootje aan de kooi van Miras Nacho en dus twee nieuwe gele kaarten.
53
 Gele kaart voor Sam Baruch Elisha

56
Veel minder tempo in de tweede helft, Deinze probeert het uitgekookt aan te pakken.
59
Nog eens een vrije trap vanop de rechterkant met Kis. Miras Nacho bokst weg.
60
Dan toch eens een uitbraak van Deinze. Van Landschoot zet voor, maar geen aanvaller van Deinze bij de pinken. Pietermaat duwt in corner.
62

Goal
Doelpunt van Kenneth Schuermans (Guillaume De Schryver)

63
Op een corner is het dan toch raak voor Deinze! Schuermans kan van dichtbij de 1-1 binnen trappen. Match gespeeld?