lomLommel SK
ohlOH Leuven
0-1
78' Yohan Brouckaert (pen)
Datum: 07/05/2015 19:00
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Werpt de 'voorbereiding' van OHL in Lommel al meteen vruchten af?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Werpt de 'voorbereiding' van OHL in Lommel al meteen vruchten af?
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven heeft een droom: de promotie naar eerste klasse. En de fusieclub heeft er een enorm lange voorbereiding opzitten. Hun eerste eindronde- opdracht wordt gespeeld op het veld van Lommel United.

Oud-Heverlee Leuven begon uitstekend aan de voetbaljaargang en haalde meteen het eerste eindrondeticket binnen. Het kaartenhuisje zakte vervolgens in elkaar, maar Jacky Mathijssen had wel tijd genoeg om deze eindronde voor te bereiden.

En OHL is - samen met Lierse SK natuurlijk - dé favoriet in deze eindronde. En dat ligt natuurlijk vooral aan ervaring. Jongens als Logan Bailly, Kenneth Van Goethem en John Bostock zwommen al door lastiger watertjes. 

Lommel United is dan weer dé grote verliezer in deze eindronde. De Limburgers kwamen uit een verloren positie terug, maar grepen net naast de titel. 

Bovendien verloren de groenhemden niet alleen de promotie, maar meteen ook hun coach. Stijn Vreven gaat volgend seizoen aan de slag bij Waasland-Beveren. Het is dan ook de vraag of hij er met zijn hoofd nog bij is.

Spoelt Lommel de tegenslagen door met een overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 129 euro. Denk je eerder dat OH Leuven met de drie punten aan de haal zal gaan? Dan mag je een leuke 195 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

2e - promotie

 Speeldag 1