Appelterre-Eichem
Meldert
Datum: 13/04/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
Meldert wint bij Appelterre
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert wint bij Appelterre
Foto: © SC

Meldert heeft in een typisch degradatietreffen met Appelterre een belangrijke overwinning geboekt en is hiermee vrijwel zeker van een verlengd verblijf in bevordering. De wedstrijd zelf was er één om zo snel mogelijk te vergeten.

Appelterre trok het snelst van leer en VandenBrande vlamde over. Wellens ging in de fout op Goossens en deze zette zelf de penalty om (10’). Meldert reageerde niet echt. Toch nam Hindricx doelman De Schamphelaire op de korrel. De Valck was attent op een vrijschop van Berth.
 
De bezoekers kwamen een stuk agressiever uit de kleedkamers en Ahmet Turk trapte de gelijkmaker binnen (46’). Dellevoet vlamde rakelings naast en De Schamphelaire hield Wellens van een nieuwe treffer. Op een hoekschop bracht Dellevoet de bezoekers op voorsprong (71’). Even later vergat De Pauw de thuisploeg helemaal uit te tellen. In de slotseconden voorkwam De Valck de gelijkmaker van Goossens met een sublieme reactie.
 
E. Appelterre: De Schamphelaire, Kiekens, Moulart, Haegeman (71’ Boussehaba), VandenBrande, Billiet, Van Isterdael, Berth, Arnolis (81’ Raspoet), Vaeyens (87’ Van De Maele) en Goossens.
 
VB Meldert: De Valck, Coenen, De Meyer, Wellens, Van Nyvel, Hindricx (67’ Paerewyck), Kudimbana (90’ Tresignie), De Pauw, Turk (92’ De Leu), De Troetsel, Dellevoet.
 
Doelpunten: 10’ Goossens 100, 46’ Turk 1-1 en 71’ Dellevoet 1-2.