Lebeke-Aalst
Berchem Sport
Datum: 01/10/2006 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stadion Lebeke-Aalst
Spitsen-duo Berchem telt Lebeke-Aalst uit
Gentil Dossche
| 0 reacties
Spitsen-duo Berchem telt Lebeke-Aalst uit
Foto: © SC

Een onnoemlijk zwakke thuisploeg is geen partij gebleken voor een volwassen spelend Berchem. De Antwerpenaars pakten verdiend de volle buit dankzij twee flitsen van spitsenduo Sesay en Sanou.
 
Beide teams stapelden de foute passes op, wat niet wegneemt dat de bezoekers zich voor doel scherper toonden. Vroeg in de partij had Huysmans op aangeven van Van Cleemput wild voorlangs gevlamd en dan was het wachten tot het halfuur. Sesay vond Sanou en de openingstreffer viel uit de lucht (0-1). Even later zetten voornoemde spitsen een knappe aanval op. Sesay knalde op doel, Vandenabeele kon nog keren, maar Sanou, totaal vrijgelaten, kopte gemakkelijk de rebound binnen (0-2).

Na de koffie wou de fusieploeg uit een ander vaatje tappen, doch de terechte uitsluiting van Coenen (fout op Sanou) gooide roet in het eten. Bij een vrijschop van De Durpel hinderden Praet en Tackaert elkaar. Berchem wachtte af en counterde gevat langs Janssens. Praet en De Saedeleer misten de aansluitingstreffer, terwijl Vandenabeele een poging van Delalieux uit de hoek haalde. In de slotseconden kopte Delalieux gemakkelijk de 0-3 op het bord.[KVB]
 
Lebeke Aalst: Vandenabeele, Coenen, Van Der Stuyft, Tackaert, Vermeersch, Haezebroeck, Gheeraert (46’ De Saedeleer), De Durpel (71’ Versijpt), Cobbaert, Praet en Goossens (57’ De Meyst).
 
Berchem Sport: Vleeschouwer, Pinson, Huygelen, Van Oppens (86’ Snoeck), Huysmans (68’ Embrechts), Janssens, Van Cleemput (68’ Delcour), Peytier, Delalieux, Sesay en Sanou
Doelpunten: 31’ Sanou 0-1, 35’ Sanou 0-2, 90’ Delalieux 0-3
 
Gele kaarten: Van Oppens en Sesay
Rode kaart: Coenen (47’)