Groot Dilbeek
Meldert
Datum: 18/10/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 8
Dilbeek presenteert de rekening aan een tam Meldert
Gentil Dossche
| 0 reacties
Dilbeek presenteert de rekening aan een tam Meldert
Foto: © SC

Omdat teveel spelers bij de bezoekers er met hun klak naar gooiden ging Meldert met de billen bloot bij Dilbeek Sport. De thuisploeg deed wat moest en liet zelfs nog heel wat kansen liggen.

De thuisploeg begon het felst aan de wedstrijd. Vande Gucht vlamde nipt naast. Capidis en Baes dwongen De Valck tot een karpersprong. Toen Pauwels door de bezoekende verdediging mocht wandelen was De Valck kansloos. Net voor de koffie had De Valck een nieuwe save nodig op een knal van Vande Gucht.

 

Een ander Meldert kwam uit de kleedkamers en Wauters kopte een vrijschop van Amazou binnen. Meldert ging op zijn elan door maar echte kansen leverde dat niet op. Bij een hoekschop vond Laseure de vrijstaande Capidis en Dilbeek stond terug op voorsprong. Verdoodt viseerde de lat en Van Nyvel knalde de rebound over. Gille stuurde Pauwels in de ruimte en de boeken mochten toe. Even later moest De Valck terug plat op een schot van Pauwels. Net voor affluiten toonde Sulmon zijn klasse bij een kopbal van Wauters.

 

Dilbeek Sport: Sulmon, Van Vlokhoeven, Houthuys, Vermeulen, Pauwels, Gille, Capidis (68’ Galeri), Vande Gucht, Baes (55’ Güner), Henseval en Ganseman (44’ Laseure).

 

VB Meldert: De Valck, Coenen, Wellens, Wauters, Leyman, Van Nyvel, De Pauw, Amazou, Madawa, El Addouly (83’ Verdonck) en Sleewaegen (29’ Karamanis - 46’ Verdoodt).

 

Doelpunten: 34’ Pauwels 1-0, 52’ Wauters 1-1, 63’ Capidis 2-1 en 79’ Pauwels 3-1.

 

Gele kaarten: Capidis, Vande Gucht, Wellens, Wauters en El Addouly.