Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
Bekeravontuur OH Leuven ten einde
Niels Hendriks

Het bekeravontuur van OHL kende een teleurstellend einde door een 1-2 nederlaag tegen Sprimont. OHL kende een moeilijke start waarin Mampuya alleen voor Thierry Berghmans kwam maar gaf nadien amper kansen weg op twee na. En die 2 kansen waren nu net goed voor twee doelpunten van Sprimont via Calli zes minuten voor de rust en via Matinungina 13 minuten voor tijd.

OHL had moeite met het viriele spel van Sprimont en vond weinig openingen in de blauwe muur. Toen toch openingen gevonden werden, ontbrak het weer aan afwerking. Enkel Simaeys vond in de tweede helft een openingen en leek OHL te lanceren naar de overwinning, maar een dodelijke counter besliste er dus anders over.
Het bekeravontuur is ten einde, vanaf nu kan men zich in Leuven concentreren op het kampioenschap.