Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Cercle Brugge (Beker van België)

Volg de match tussen KV Mechelen en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Mechelen en Cercle Brugge spelen de laatste wedstrijd in de 1/16de finale van de beker. KV Mechelen wil revanche voor de 0-4 nederlaag eerder dit seizoen in de competitie tegen Cercle. Zet Cercle zijn goeie prestaties ook door in de beker?
KV Mechelen: Kempeneer Kevin, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Ivens Jonas, Colinet Jerome, Persoons Koen, Biset Maxime, Geudens Kevin, Dunkovic Antun, Imschoot Kristof, Nong Aloys.
Cercle Brugge: Verbist Bram, Boi Frederik, Portier Anthony, Viane Denis, Van Mol Tom, Hasi Besnik, Serebrennikov Sergiy, Gombami Honour, De Smet Stijn, Iachtchouk Oleg, De Sutter Tom.
1
De wedstrijd is begonnen.
1

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Honour Gombami)
Gombani zet voor en De Sutter kopt binnen. Al na 22 seconden leidt Cercle Brugge!
2
 Gele kaart voor Oleg Iachtchouk

6

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Onbekend Onbekend)
Tom De Sutter scoort weer! De aanvaller straft een blunder in de defensie van KVM af: 0-2 na vijf minuten.
6
Vervangen Koen Persoons
Ingevallen Björn Vleminckx

9
KV Mechelen dwingt twee hoekschoppen op rij af.
12
Een vrije trap van Imschoot belandt in de muur. Hier zat toch meer in.
12

Goal
Tom De Sutter scoort een hattrick in 12 minuten! Kempeneer blundert en De Sutter straft het weer af: 0-3
16
De wedstrijd lijkt zo al na een kwartier gespeeld.
18
Een schot van Dunkovic gaat nipt naast.
21

Goal
Doelpunt van Tom De Sutter (Oleg Iachtchouk)
Gelooft u het nog? De Sutter heeft een vierde keer gescoord! Hij tikt een voorzet van Iachtchouk binnen.
25
Imschoot trapt hoog over en wordt uitgefloten door de eigen fans.
31
Cercle heeft de wedstrijd nu onder controle.
32

Goal
Doelpunt van Kristof Imschoot (Onbekend Onbekend)
Kristof Imschoot duwt de bal binnen. De goeie actie begint wel bij Dunkovic. Er is weer een sprankeltje hoop bij de thuisploeg.
37

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Onbekend Onbekend)
Gombani met een foutje en Nong gaat met de bal door. Eerst redt Verbist nog maar in de rebound scoort Vleminckx: 2-4! Wat een knotsgekke wedstrijd!
39
De fans van KV Mechelen geloven er weer volop in.
40
Kempeneer is sneller op de bal dan De Smet.
42
Daar is KV weer! Imschoot trapt, maar het schot wordt afgeblokt in hoekschop.
42
Schot van Geudens, maar Verbist redt goed.

Scheidsrechter
Rust
Het werd erg spectaculaire eerste helft. Cercle gaat wel nog met een 2-4 voorsprong de rust in. De Sutter scoorde vier keer. Dat belooft voor de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
Meteen een uitstekende kans voor KV Mechelen! Nong kopt een voorzet van Van Goethem van heel dicht bij toch nog over.
51
Een schot van Dunkovic wordt goed gepareerd door Bram Verbist.
52
Een kopbal van De Sutter gaat naast.
53
Nong gaat neer in het strafschopgebied, maar Portier raakt duidelijk de bal. Ref Van de Velde laat zich niet vangen.
54
Geudens werkt een hoekschop naast. Cercle bibbert.
56
Serebrennikov met een mislukt schot, maar de actie van Cercle mocht gezien worden.
59
Nu gaat De Sutter neer in het strafschopgebied, maar ref Van de Velde fluit niet.