Bambrugge RC
Meldert
Datum: 01/08/2010 16:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 2
Stadion: Stadion Bambrugge
Ondermaats Meldert uitgeteld bij Bambrugge
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ondermaats Meldert uitgeteld bij Bambrugge
Foto: © SC

Van klassenverschil was er zeker geen sprake in deze 2de ronde voor de Beker van België. Een te zwak acterend Meldert ging verdiend voor de bijl bij een collectief sterker Bambrugge.

De bezoekers tekenden voor het eerste gevaar maar Hostens veegde de knal van Amazou met het been weg. Bambrugge reageerde direct. Goossens bediende Van Lippevelde en die liet de netten trillen. Meldert zocht de gelijkmaker en Verhaeghe kopte een vrijschop op de paal. Aan het halfuur leek het toch te lukken met een vlam van Madawa richting winkelhaak. Hostens ranselde het leder uit de kruising.

Ook na de koffie lukte het niet voor Meldert dat aan het uur met 10 verder moest. Goossens speelde Coetsiers vrij en de match was gespeeld. In het slot ging Verdeyen in de fout en de bal op de stip. Coetsiers liet De Valck geen kans.

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose (84’ Van Den Berghe), Roggeman, Keymolen, Van Lippevelde (76’ Coetsiers), De Vis, Goossens (87’ De Coninck), Remon, Arnolis, Van Laere en Rooms.

VB Meldert: De Valck, Van Vlokhoeven, Van Belle, Wellens (80’ Berroho), Van Nyvel, Amazou, Verhaeghe (89’ Van Den Brempt), Kasuku (68’ Meuleman), Leyman, Verdeyen en Madawa.

Doelpunten: 11’ Van Lippevelde 1-0; 79’ en 83’ Coetsiers 2-0 en 3-0.

Geel: Verdeyen. Rood: 61’ Van Belle.

Beker van België