lokSporting Lokeren
gntKAA Gent
Datum: 21/12/2011 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Daknam
Live Nieuwste aanwinst Lokeren meteen in actie
Melissa Maes
| 0 reacties
Nieuwste aanwinst Lokeren meteen in actie
Foto: © SC

Lokeren beschikt over zijn sterkste ploeg en kan daarnaast ook beroep doen op zijn nieuwste aanwinst: Georgios Galitsios. Zal dat genoeg zijn voor een AA Gent dat al voor het achtste jaar op rij in de kwartfinales staat?

Geen enkele Belgische club doet beter dan AA Gent in de Beker van België. Blauw-wit bereikte nu al voor het achtste jaar op rij op zijn minst de kwartfinales in de beker. Voor Lokeren is de beker dit seizoen heel belangrijk om hun minder seizoen toch wat glans te geven.

Peter Maes nam de Griek Georgios Galitsios meteen op in zijn selectie. De 25-jarige rechtachter is vanaf vandaag speelgerechtigd. De trainer van Lokeren kan geen beroep doen op Jore Trompet die in de lappenmand ligt met een verrekking van de hamstrings.

Trond Sollied kan nog steeds niet rekenen op Christophe Lepoint, Zakaria M’Sila, Benito Raman, Rafinha, Mamoutou N’diaye en Yaya Soumahoro. Daarnaast staan Jesper Jørgensen, César Arzo, Bernd Thijs en Mario Baric op een kaart van schorsing.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.45 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
Lokeren: Copa, Galitsios, Maric, Taravel, Tshimanga, Persoons, Leko, Overmeire, Mokulu, De Ceulaer, Finnbogason
AA Gent: Boeckx, Baric, Melli, Arzo, Skarabot, Thijs, Jørgensen, Smolders, Brüls, Coulibaly, El Ghanassy

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 345 euro bij een gok van 307,50 euro. Bij winst van Lokeren wint u 510 euro.

Meer nieuws

Beker van België