Datum: 21/09/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Smolders: "Vanavond geen plaats voor excuses"
Melissa Maes
| 0 reacties
Smolders: "Vanavond geen plaats voor excuses"
Foto: © SC

AA Gent ontvangt woensdagavond tweedeklasser Roeselare voor de Beker van België. De honger naar een prijs is groot bij de Buffalo’s, dus is vanavond winnen de enige optie.

De Beker van België heeft in het verleden al voor enkele verrassingen gezorgd. Topploegen die in dit toernooi uitgeschakeld worden door tweede- of derdeklassers is niet nieuw. Maar Tim Smolders heeft er vertrouwen in dat AA Gent het goed zal doen tegen Roeselare.

“Als we op ons normaal niveau spelen, dan moeten we zeker kunnen winnen. Vanavond zal er geen plaats zijn voor excuses. Ik volg de tweede klasse wel een beetje, maar vraag me niet met welk systeem Roeselare speelt”, laat Smolders weten aan onze redactie.

“De Beker is altijd wat anders dan een competitiewedstrijd. Je verliest of je wint en er kunnen altijd verlengingen of strafschoppen volgen.” Als AA Gent vanavond wint en ook Club Brugge kan zijn duel tegen derdeklasser Dessel tot een goed eind brengen, dan staat er al meteen een topper op het programma van de Cofidis Cup.

“Het is typerend voor de Beker van België dat je grote clubs tegenkomt die je moet uitschakelen. Maar laat ons eerst afwachten wat we doen tegen Roeselare”, besluit Smolders wijselijk.

Bij AA Gent zijn Arzo en Nahayo geschorst. Sollied kan ook niet rekenen op Wallace, Mboyo, Lepoint, N’Daiye en Myrie. Roeselare beschikt over heel zijn kern, enkel Huyghebaert loopt geel gevaar. Alexandre Boucaut zal de match leiden.

Opstellingen:
AA Gent: Boeckx, Rafinha, Melli, Suler, Baric, Jørgensen, Conte, Brüls, Soumahoro, Ljubijankic, El Ghanassy
Roeselare: Verhulst, Euvrard, Vandenbussche, Dewaest, Huyghebaert, Declercq, Lutun, Voskanian, Di Lallo, Papa Sene, Bowen

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje op Roeselare daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 172,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Roeselare wint u 1650 euro.

Meer nieuws

Beker van België