wesWesterlo
stvSTVV
0-3
60' Edmilson
Bart Goor 61'
1-3
Bart Goor 62'
2-3
3-3
3-5
4-5
5-6
6-6
Datum: 28/11/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Het Kuipje
Live STVV bekert met 'B-elftal' tegen Westerlo
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
STVV bekert met 'B-elftal' tegen Westerlo
Foto: © SC

Dat de competitie primeert voor Westerlo en Sint-Truiden mag duidelijk zijn. Terwijl Frank Dauwen nog wel zijn sterkste elftal tussen de lijnen opstelt, brengt zijn collega Brepoels liefst 9 nieuwe spelers in vergelijking met afgelopen weekend.

Met Westerlo en Sint-Truiden staan de twee degradanten van vorig seizoen opnieuw tegenover elkaar. Het toeval wil dat ook zondag in de competitie deze wedstrijd op het programma staat. Voor beide clubs is de bekercampagne leuk meegenomen maar niet echt belangrijk. Zowel Westerlo als STVV willen immers absoluut weer promoveren naar de Jupiler Pro League. De competitie is dan ook zoveel belangrijker.

Toch kan het treffen een leuke pot voetbal opleveren met twee teams die niets te verliezen hebben en er vol voor willen gaan. De bezoekende coach, Guido Brepoels, kan rekenen op een volledig fitte kern. Bij Westerlo ligt enkel Cardoso in de lappenmand.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Westerlo  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op STVV daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Westerlo met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van STVV strijkt u 345 euro op.

Meer nieuws

Beker van België