andAnderlecht
gntKAA Gent
1-0
Datum: 16/01/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Lotto Park
Live Hubert, Neto en Lepoint vormen nieuwe middenveld
Hubert, Neto en Lepoint vormen nieuwe middenveld
Foto: © SC

In het Constant Vanden Stock-stadion staan vanavond Anderlecht en AA Gent tegenover elkaar. Na de 1-1 in de heenmatch is nog alles mogelijk. Het wordt daarbij vooral uitkijken naar het nieuwbakken Gent.

Maar ook bij Anderlecht zullen er vanavond heel wat wijzigingen zijn. John van den Brom mist immers Gillet door schorsing, Kouyate die nog niet hersteld is van zijn operatie, Mbokani die naar de Afrika Cup vertrokken is en Biglia die nog steeds ergens in Argentinië zit. De vervanger van de kapitein is zonder twijfel Kanu, die op stage een goede indruk naliet. Ook Wasilewski lijkt zeker van een basisplaats. Daarnaast kan mogelijk Michaël Heylen zijn debuut maken of het moet zijn dat de Anderlechttrainer met Deschacht voor twee linksvoetige spelers kiest in het hart van de verdediging. Voorin blijft De Sutter staan.

Bij Gent is er het één en ander gebeurd tijdens de winterstop. Een nieuwe Spaanse coach en een rits nieuwe spelers die allemaal kans maken op een basisplaats. Zukanovic, Neto, Hubert, Coulibaly en Lepoint zijn alvast meerwaardes, maar kunnen ze Gent ook uit de put halen. Maréval, Cendros, Nahayo en Foket zijn alvast niet geselecteerd.

Meer nieuws

Beker van België