Datum: 25/09/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Lotto Park
Live Ook Cyriac pikt goaltje mee
Ook Cyriac pikt goaltje mee
Foto: © SC

Het is van moeten vanavond bij Anderlecht tegen Eupen, want een verlies zou een complete crisis inluiden bij de landskampioen. Na de matchen tegen Benfica en Club Brugge is er immers een serieuze oppepper nodig.

En dat is ook merkbaar bij paars-wit, want John van den Brom is niet van plan heel zijn reservebank te laten opdraven. Dat Anthony Vanden Borre zal spelen, is wel een zekerheid. En ook Thomas Kaminski, maar de Nederlander gaf gisteren aan dat hij minder vervangingen zal doorvoeren dan eerst gedacht.

Waarschijnlijk krijgt ook Tielemans zijn minuten, maar voor de rest wordt het afwachten wat er nog gewijzigd zal worden. Tegen de sterke tweedeklasser wil Van den Brom immers niet het risico lopen om een nieuwe mokerslag te krijgen. Iets wat heel nefast zou zijn voor het reeds wankele vertrouwen van zijn spelers.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 69 euro als favoriet Anderlecht de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Eupen, dan kan je dat al 720 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

Beker van België