geeASV Geel
lokSporting Lokeren
0-1
Datum: 25/09/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: De Leunen
Lokeren wil ook in de Beker van België overtuigen
Lokeren wil ook in de Beker van België overtuigen
Foto: © SC

Lokeren is alweer aan een dijk van een seizoen begonnen in de competitie. Komt daar dit seizoen ook een leuke bekercampagne bij? Eerste horde is Geel, een neo-tweedeklasser.

Geel staat met 5 op 24 onderin de tweede klasse, maar de neofiet speelde al een aantal keer behoorlijk voetbal. Een verlengd verblijf in tweede klasse realiseren zal het voornaamste doel zijn voor de ploeg uit de Kempen, maar een stunt in de beker? Daar zegt niemand nee tegen!

Of het in eigen huis Lokeren zal kunnen afhouden is natuurlijk nog maar de vraag. De Waaslanders verloren dit weekend weliswaar van Standard, toch is Lokeren alweer aan een goed seizoen begonnen en het speelt steevast topvoetbal. Peter Maes zal mogelijk enkele spelers wel wat rust gunnen, maar de kern van Lokeren is dit jaar in de breedte ook meer gestoffeerd.

In de Beker van België weet je het natuurlijk nooit, maar toch: Lokeren is het aan zijn stand verplicht om met een overwinning terug naar huis te gaan.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 72 euro als favoriet Lokeren de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Geel, dan kan je dat maar liefst 660 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws

Beker van België