Hamme VW
zwaZulte Waregem
Datum: 25/09/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vigor-Wuitens
Kan Hamme stunten tegen Essevee?
Kan Hamme stunten tegen Essevee?
Foto: © SC

De zestiende finales van de Beker van België staan op het programma. In Hamme is het uitkijken of Zulte Waregem op drie fronten blijft meestrijden.

Bij VW Hamme alvast een gemotiveerde speler: Pieter Merlier. Hij speelde eind jaren '90 en de helft van de jaren '00 in loondienst van Zulte Waregem en staat nu aan de overkant onder de lat. Hij zal ten alle tijden een afstraffing proberen te vermijden en droomt misschien nog wel van wat meer. 

Maar ook Zulte Waregem wil graag zover mogelijk raken in de Beker van België. Straks leest u hier nog een reactie van Sven Kums, aan wie we vroegen of de Beker de snelste weg naar Europa is. "We zitten in Europa", aldus Kums. "Maar we willen gewoon verder naar de volgende ronde inderdaad."

Kans bestaat wel dat Francky Dury wat zal gaan roteren vandaag voor de bekerwedstrijd. Vermoedelijk krijgen Hazard en Malanda beiden wat rust, maar dan nog moet Zulte Waregem voorbij de Wuitens kunnen geraken.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 66 euro als favoriet Zulte Waregem de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Hamme, dan kan je dat maar liefst 960 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws

Beker van België