HO Wolvertem Merchtem
cerCercle Brugge
0-1
49' Lukas Van Eenoo (pen)
Datum: 25/09/2013 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Frans Lathouwersstadion
Begint bekerfinalist bekeravontuur foutloos?
Begint bekerfinalist bekeravontuur foutloos?
Foto: © SC

Cercle Brugge stond vorig jaar nog in het Koning Boudewijnstadion voor de finale van de Belgische beker. Kan het ook dit jaar ver raken?

Vorig jaar ging Cercle Brugge helemaal tot op het einde mee in de Beker om zo een verder bleek seizoen kleur te geven. Ook dit seizoen gaat het niet denderend met Cercle voorlopig, dus kan de Belgische beker ook dit seizoen een welkom tussendoortje worden voor De Vereniging.

In de jaargang 2012-2013 moest het beginnen bij - toenmalig - derdeklasser Hoogstraten, nu krijgt het met Wolvertem zelfs een vierdeklasser voor de kiezen.

Op papier zou dat geen probleem mogen zijn voor de troepen van Staelens, maar je weet natuurlijk nooit. D'Haene en Amaye zijn er door blessures nog niet bij alvast.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij Unibet UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 72 euro als favoriet Cercle Brugge de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Wolvertem, dan kan je dat maar liefst 720 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws