Datum: 03/02/2015 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Jan Breydel
Brugse stadsstrijd op weg naar de Heizel, deel één
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Brugse stadsstrijd op weg naar de Heizel, deel één
Foto: © Photonews

Club Brugge en Cercle Brugge werken vanavond hun heenwedstrijd in de halve finales van de Beker van België af. Met andere woorden: Brugge strijdt om een tripje naar de Heizel.

Michel Preud'homme heeft ook van de Beker van België een hoofddoel gemaakt. Meer zelfs: de Luikenaar liet vorige week zelfs uitschijnen dat de weg naar de Heizel eventjes voor de competitie gaat. 

"In de competitie kan je een misstap nog rechtzetten", aldus Preud'homme. "De weg is nog lang, hé. Dat geldt niet voor de Beker of de Europa League. Daar kan het meteen voorbij zijn."

Met andere woorden: de kans lijkt groot dat Victor Vazquez deze keer wel meteen in de basis zal starten. De bilblessure van Lior Refaelov is dan weer verleden tijd. Ruud Vormer is wel geschorst voor het treffen tegen de Vereniging.

"De competitie krijgt bij ons natuurlijk nog steeds de prioriteit", zijn dan weer de woorden van Maarten Martens. "Maar ik heb het gevoel dat we iets kunnen doen in de Beker. We staan nu in de halve finales, hé. Het zou dom zijn om het te laten schieten."

Meer nieuws