Herbeleef Zulte Waregem - Charleroi (Beker van België)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 26 reacties...

Zulte Waregem - Charleroi

Belhocine en Dury roteren niet en kiezen voor een sterke opstelling! Wie gaat naar de halve finales?
1
Zulte Waregem-Charleroi: 0-0
1
De bal rolt aan de Gaverbeek.
3
Bruno is er bijna doorheen, maar Pletinckx duwt hem naar buiten.
6
Fall scoort, maar afgevlagd wegens buitenspel.
10
De bezoekers domineren totaal. Fall met de volgende kans.
14
Berahino roert zich eens, maar niet op doel gericht.
18
Zowel Fall als Larin zijn aan het pikkelen. Krijgen we snel een eerste wissel? Vooral voor Fall zou het na zijn matchbegin zonde zijn!
23
Halfweg de eerste helft en inderdaad ... Fall kan niet verder. Larin voorlopig nog wel!
24
Vervangen Mamadou Fall
Ingevallen David Henen

26
Met Henen, dat wordt toch iets anders dan met Fall. Benieuwd wat het gaat geven ...
28
Morioka met een schotje, maar in het zijnet!
30
Aan de overkant is er Larin met een schot naar doel, waarna Dessoleil hem helemaal omver kegelt. Oberlin maakt zich opnieuw klaar om misschien in te vallen.
33
Nog een dikke tien minuten tot de rust. De match is tot op heden vrij goed in evenwicht eigenlijk.
36
Govea wordt aangespeeld door Mensah en heeft dé kans, maar hij mikt op het hoofd van de glijdende Dessoleil.
39
We kabbelen stilaan richting rust. Voorlopig geen nieuwe grote kansen.
42
Nog een paar minuten tot de rust! Larin gaat de bon op voor een ferme charge op Nurio!
43
 Gele kaart voor Cyle Larin

45
En opnieuw ligt er iemand geveld van Charleroi. We hebben heel wat oponthoud in deze eerste helft tot op heden. Hoeveel minuten krijgen we erbij?
45+1
We krijgen er zo dadelijk nog twee minuten bij.
45+3
Charleroi trekt nog een keertje ten strijde, maar de ref zegt dat het voldoende is geweest. Rusten met 0-0.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Charleroi: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw aan de Gaverbeek.
48
Essevee op voorsprong!
Zulte Waregem klimt op voorsprong. Berahino met een mooie fake na een een-tweetje met Larin en een knappe 1-0.
48

Goal
Doelpunt van Saido Berahino

51
De bezoekers moeten nu gaan komen en trekken meteen ten strijde. Bossut raapt de bal prima op.
54
Charleroi komt nu echt wel opzetten, maar Essevee houdt de boot voorlopig af.
56
 Gele kaart voor Nurio Fortuna

57
Deze keer is het De fauw die geveld is. Kan hij verder? Henen kwam er wel zwaar ingestormd, zoveel is duidelijk.
58
 Gele kaart voor Marco Ilaimaharitra

60
Larin is in het straatje, maar nét buitenspel mogelijk. Goed verdedigend werk sowieso ook van Busi.
63
Marcq met een poging richting doel, maar de lob gaat net over de kooi.
66
Bruno met dé kans, en hij scoort ook, maar even daarvoor had hij al een fout gemaakt.
69
Over halfweg de tweede helft. Komt Charleroi nog zijn neus aan het venster zetten?
70
 Gele kaart voor Marco Bürki

72
Charleroi nog eens met een neus aan het venster. Na een vrije trap plukt Bossut.
74
Vervangen Maxime Busi
Ingevallen Shamar Nicholson

75
Heerlijke actie van Essevee, maar Berahino lepelt de bal over de kooi! Daar zat zoveel meer in.
79
Wat nu? Essevee heeft de boel onder controle, de bezoekers moeten komen.
80
 Gele kaart voor Gideon Mensah

82
De fauw en Pletinckx lezen een briefje van Dury. Een Charleroi-kerel kwam even meelezen.
84
Vervangen Gianni Bruno
Ingevallen Marvin Baudry

85
Charleroi heeft nog een dikke vijf minuten en nog een paar minuten extra tijd. Komen ze nog met iets?