Datum: 09/11/2022 20:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: 1/16 Finales
Stadion: Fernand Schuermanstadion
KV Mechelen maakt in beker nog eens verplaatsing naar Daknam: "Erop gehamerd niet aan onderschatting te doen"

Volg Lokeren-Temse - KV Mechelen vanavond LIVE om 20u op VOETBALKRANT.COM!

KV Mechelen maakt in beker nog eens verplaatsing naar Daknam: "Erop gehamerd niet aan onderschatting te doen"
Foto: © photonews

Een verplaatsing naar Daknam was voor KV Mechelen in het verleden vaak een lastige uitmatch op het hoogste niveau. Deze keer is de verwachting dat Malinwa zich gewoon zal plaatsen voor de volgende ronde van de beker.

Lokeren-Temse, de nummer 6 uit tweede nationale, ontvangt KV Mechelen in de zestiende finales van de Beker van België. Voor Malinwa de ideale kans om het teleurstellende puntenverlies tegen Zulte Waregem meteen door te spoelen met een succesje in de beker.

"We hebben erop gehamerd om niet aan onderschatting te doen", acht KVM-trainer Steven Defour zich niet op voorhand gewonnen. "Lokeren-Temse is een niet te onderschatten tegenstander. Het is een affiche die ook wel supporters zal aantrekken. De motivatie langs de kant van Lokeren zal enorm zijn. Aan ons om dat te 'matchen'."

Charme van de beker

In Mechelen kijken ze in het geheel wel uit naar deze wedstrijd. "De beker heeft zeker wel zijn charme." Mogelijk geeft Defour enkele spelers kansen die voordien op minder speelminuten konden rekenen, al is dat geen zekerheid. 

Klaart KV Mechelen de klus in negentig minuten? Dan kan u dat bij BETFIRST 1,29x uw inzet opleveren. Dwingt Lokeren-Temse verlengingen af, dan kan u 5,50x uw inzet verdienen. Zorgde thuisploeg voor een complete stunt, dan zit er een winst van 10x uw inzet in!

Meer nieuws

Beker van Belgiƫ