Machelen
Union Lasne Ohain
Datum: 02/09/2006 20:00
Competitie: Brabant (2A)
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Sportstadion Deroover
Promovendus Ohain pakt punt in Machelen
Kris Binst
| 0 reacties
Promovendus Ohain pakt punt in Machelen
Foto: © SC

KCS Machelen heeft geen komaf kunnen maken met haar kwalijke traditie. Net als de voorbije drie seizoenen slaagde het er niet de openingswedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Tegen promovendus Ohain bleef het in eigen huis steken op 1-1. 

Machelen begon de wedstrijd goed en liet al bij de allereerste kans de supporters kraaien van de pret.  Na een overtreding op de bedrijvige Ouaazizi trapte speler-trainer Sven Vanleberghe de daaropvolgende vrijschop via de onderkant van de dwarsligger in doel. 

De bezoekers waren niet onder de indruk en zaaiden met vaak knappe combinaties paniek in de blauw-witte geledingen. Roobaert knalde op de binnenkant van de paal en Beuzer's vrijschop schroeide de vingertoppen van Fillé
Aan de overkant verlengde Echahbouni een pass van Vanlerberghe pal op doelman Sweers en verkoos Touwaide verkeerdelijk een assist voor eigen succes. Het slotakkoord was echter voor Ohain : Geurs viseerde vanop afstand voor de tweede maal het doelhout.

De openingsfase van de tweede periode liet het beste verhopen : Sweers moest eerst alles uit de kast halen op een verraderlijke vrijschop van Ouaazizi en had dan geluk dat Echahbouni weeral eens vol op de staak mikte. 
Het vuurwerk doofde evenwel snel. Bij de gastheren was het vet van de soep en een kwartier voor tijd stelde kapitein Eric Loriaux in een geharrewar verdiend gelijk. Een slotoffensiefje van Machelen leverde, buiten een verdienstelijke poging van Touwaide, niets meer op. [LG]        

Brabant (2A)

 Speeldag 1