Stadion: Edmond Machtensstadion

Herbeleef RWDM - Standard (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen RWDM en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bij FC Brussels staat Espartero samen met Kargbo centraal op het middenveld. Er gebeurden enkele wijzigingen na het verlies in de beker.
FC Brussels: Nys Patrick, Bruno Christ, Clément Alexandre, Colpaert Steve, Kargbo Ibrahim, Espartero Mario, Gorius Julien, Selemani Musaba, Sels Werry, De Camargo Igor, Nicoise Michael.
Standard: Runje Vedran, Beda Mathieu, Deflandre Eric, Leonard Philippe, Sarr Adama Mohumad, Conceiçao Paulo Sergio Marceneiro da, Moreira Almani Da Silva, Geraerts Karel, Negouai Christian, Niculae Marius, Tchite Mohammed.
1
We zijn begonnen.
13
Het tempo ligt laag. We zagen nog geen echte kansen. De leider zal een tandje moeten bijsteken.
22
We zagen nog altijd geen doelkans. Een partij onder het verwachte niveau.
23
Vervangen Alan Haydock
Ingevallen Alexandre Clément

24

Goal
Doelpunt van Sergio Conceiçao (Marius Niculae)
Conceicao scoort op vrije trap. Heerlijk doelpunt. De leider staat op voorsprong.
32
 Gele kaart voor Christian Negouai
Gele kaart waardoor hij de wedstrijd tegen RSC Anderlecht mist
37

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Onbekend Onbekend)
Doelpunt van Igor De Camargo! Hij brengt de bordjes gelijk. Het is wel twijfelachtig of het Igor is, die scoorde. Het is niet zeker dat hij de bal raakte. We geven toch het doelpunt aan Igor de Camargo.
42

Goal
Doelpunt van Sean Muhsin (Onbekend Onbekend)
FC Brussels staat op voorsprong via Gorius. De bal belandde bij De Camargo. Geraerts kon de bal weghalen van Igor maar Gorius was gevolgd. 2-1!
45
 Gele kaart voor Christ Bruno

Scheidsrechter
Rust
Standard kwam op voorsprong, maar Brussels herstelde tot 2-1.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Meteen kans voor Standard, maar de kopbal van Geraerts wordt gepakt door Nys.
49
De Camargo helemaal vrij voor Runje. De keeper brengt heel goed redding. Dit moest 3-1 zijn. Standard komt goed weg en dreigt te verliezen.
50
Vervangen Michel Garbini
Ingevallen Mathieu Beda

Béda verlaat geblesseerd het veld.
56
Geraerts kopt over. Dit was een goede kans, maar Standard scoorde nog altijd niet. De Luikenaars lijken de match wel naar zich toe te trekken.
63
Vervangen Kristof Snelders
Ingevallen Igor De Camargo

68
Het tempo ligt horen dan in de eerste helft. Standard weet dat de tijd begint te dringen, maar scoren lukte nog niet.
71
 2e gele kaart voor Christian Negouai

75
Nog een halfuur te gaan en de tijd begint te dringen voor de Rouches.