Stadion: Stade Charles Tondreau

Herbeleef Bergen - Roeselare (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Bergen en Roeselare live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Bergen kan opnieuw een stap dichter bij het behoud komen als het vanavond Roeselare klopt. De thuisploeg is duidelijk favoriet, maar heeft wel af te rekenen met de nodige schorsingen en blessures. Ook de bezoekers moeten het zonder enkele basisspelers doen.
Bergen: Herpoel Frédéric, Pistone Alessandro, Mirri Roberto, Nibombe Daré, Duarte Adriano, Okkonen Antti, Dalmat Wilfried, Cordaro Alessandro, Ragued Hocine, Zoko François, Dahmane Mohamed.
Roeselare: Biebauw Wouter, Oliseh Azubuike, El Araichi Chemcedine, Thompson Kenny, Mirvic Damir, Tanghe Stefaan, Lutun Benjamin, Soares Felipe, Van Loo Anthony, Covic Mehmedalija, Dissa Mahamadou Mama.
1
De wedstrijd is begonnen.
1
Wegens technische problemen staan we een beetje achter. We hopen dat de problemen zo snel mogelijk opgelost geraken.
5
Het was even wachten op de eerste doelpoging. Dalmat schiet een vrije trap recht op de lat !
11
Tweede kans van de wedstrijd en bijna identiek als de eerste. Dalmat met de vrije trap, nu redt Biebauw met de vuisten.
19
Zoko en Cordaro krijgen de bal telkens niet in doel.
28
We zien een wedstrijd die op en neer gaat.
31

Goal
Doelpunt van Mahamadou Mama Dissa (Onbekend Onbekend)
Dissa met het doelpunt ! De bal komt na een schot van Thompson bij Dissa die de bal mooi in doel schiet.
32

Goal
Doelpunt van Antti Okkonen (Onbekend Onbekend)
Bergen scoort meteen tegen. Na de aftrap komt de bal bij Okkonen, die de doelman vloert: 1-1.
36
Na de doelpunten is het tempo gaan liggen.
40
Nog vijf minuten voor rust. Komt er nog een goede kans ?
43
Nog een goede kans voor de rust ! Zoko trapt goed op doel, maar spijtig genoeg voor hem gaat de bal tegen de paal !

Scheidsrechter
Rust
De wedstrijd begon saai, maar op het half uur zagen we twee leuke minuten met evenveel doelpunten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.