Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Daknam
Lokeren kan opnieuw de nul houden
Dirk Pieters

Lokeren kon zaterdagavond opnieuw de drie punten thuis houden. Het versloeg Moeskroen met 3-0 en hield zo opnieuw de netten schoon.

Al na vijf minuten kreeg Ouali een uitstekende kans, maar de aanvaller schoot hoog over. Ook nadien bleven de bezoekers beter met enkele kleine kansjes voor Baseggio en Sakanoko. Na twintig minuten stak Lokeren voor het eerste de neus aan het venster, maar Carevic kon de kans niet omzetten in een doelpunt. De thuisploeg nam stilaan het initiatief over en dat loonde. Carevic schoot iets over het half uur een vrije trap mooi in doel. Vlak voor de rust stond het bijna 2-0, maar Janczyk liet de kans liggen.

Na de pauze was Lokeren helemaal baas en rond het uur was het helemaal over en out voor Moeskroen. Op vijf minuten tijd stond de 3-0 eindstand op het bord. Janczyk verdubbelde iets over het uur de score en Carevic maakte enkele minuten later zijn tweede van de avond; 3-0. In de slotfase probeerde Moeskroen nog wat terug te doen, maar Copa hield opnieuw zijn netten schoon.