Volg de match tussen KRC Genk en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Kans voor

Vanavond hebben wij een mooie wedstrijd op het programma. Club Brugge zakt af naar Limburg waar ze het zullen moeten opnemen tegen Racing Genk. De wedstrijd start omstreeks 20:30 live bij ons. Serge Gumienny is de scheidsrechter van vanavond.
Racing Genk: Bailly Logan, Matoukou Eric, De Decker Wim, Bosnjak Ivan, Soetaers Tom, Daeselaire Dimitri, Barda Elyaniv, Toth Balazs, Carlos Pinto Chaves Joao, Pudil Daniel , Da Silva Alex.
Club Brugge: Stijnen Stijn, Ciman Laurent, Klukowski Michaël, Clement Philippe, Dirar Nabil, Sonck Wesley, Simaeys Jeroen, Akpala Joseph, Leko Ivan, Geraerts Karel, Alcaraz Antolin.
1
De eerste helft van de topper tussen Racing Genk en Club Brugge is van start. Genk heeft afgetrapt.
2
Racing Genk zet de eerste druk.
2
Daeseleire probeert Barda vrij te spelen maar de Israëliër kon niet bij de bal.
4
Voorzet van Soetaers kan niet goed worden weggewerkt bij de bezoekers. Zo komt de bal tot bij Barda maar hij wordt onterecht afgevlagd voor buitenspel.
10
De eerste tien minuten zijn een feit. Racing Genk zet het meeste druk.
10
 Gele kaart voor Joao Carlos
Tackle
10
Hoekschop voor Racing Genk gaat bijna in doel via Matoukou maar zijn kopbal wordt weggewerkt. Counter van Club Brugge wordt door Joao Carlos gestopt en krijgt geel.
13
Sonck kan zich mooi vrij zetten en kan uithalen maar zijn bal gaat via Bailly in hoekschop en tegen de lat.
14
De hoekschop gaat in de goal maar terecht afgekeurd voor buitenspel.
17
Vrije trap voor Racing Genk maar zonder gevaar.
21
De bal wordt rond gespeeld bij beide ploegen. De thuisploeg speelt breed omdat er vooraan geen ruimte is.
22
Zwak schot van Soetaers gaat naast het doel van Stijnen na een snelle counter van de Limburgers.
28
Een schot van Alex Da Silva gaat zo'n 25 meter naast het doel van Stijnen.
30
We zijn een half uur ver maar echte grote kansen hebben wij nog niet gehad. De stand is nog steeds 0-0.
34
Prachtig samenspel tussen Alex en Soetaers en mooie pas naar Barda maar hij beslist te overhaast en zo redt Stijnen het vel van Club Brugge.
36
Racing Genk is nog steeds de betere partij maar de bezoekers laten zich zeker niet doen.
38
Hoekschop voor Racing Genk wordt moeilijk weggewerkt bij Brugge. Matoukou kan de bal nog opvangen en doorzetten maar zijn voorzet gaat achter de lijn.
41
Sonck was heel dicht bij de 0-1 voor Club Brugge maar Bailly maakte een goede redding.
42
Enorme kop kans voor Sonck maar Bailly redt prachtig. De verdedigers van Genk laten veel ruimte.
43
De hoekschop levert geen gevaar op.
43
Alcaraz werkt een uitbraak van de Limburgers in hoekschop.
44
We krijgen twee minuten extra tijd erbij. Vrije trap voor Racing Genk levert geen gevaar op voor de bezoekers.
45
Wesley Sonck kreeg opnieuw een kans maar hij mist de derde grote kans ook dankzij opnieuw een prachtige redding van Bailly.
46
De tweede helft is van start.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. Racing Genk was de betere partij in de begin minuten maar Club Brugge kreeg naargelang betere kansen waarbij Bailly drie keer heel goed gered heeft. De thuisploeg kreeg één grote kans maar Stijnen deed zijn werk. Genk heeft het meeste balbezit. De topper is in evenwicht.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Er zijn nog geen kansen geweest. De tweede helft is rustig van start.
52
 Gele kaart voor Eric Matoukou
Onderuit trekken van Akpala.
55
 Gele kaart voor Nabil Dirar

55
Kans voor Racing Genk via De Decker maar zijn schot wordt afgeblokt. Bosnjak krijgt dan de bal in de voeten maar toen ging de bal in hoekschop die niets op leverde.
56

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Onbekend Onbekend)
De bal geraakt niet weg bij Racing Genk en Akpala kan ervan profiteren en de bal voorbij Bailly trappen. 0-1.
58
Bijna de 2-0. Een nieuw schot van Sonck gaat een metertje naast.
59
Joao Carlos ontsnapt aan zijn tweede gele kaart van de match.
63
Bailly redt een schot van Leko.
63
Knappe actie van Barda zijn schot gaat bijna in doel. Dit was de eerste kans voor Genk in de tweede helft.