Stadion: Stade Edmond Leburton

Herbeleef Tubeke - KAA Gent (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Tubeke en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom in het knusse Stade Leburton. Thuisploeg Tubeke ontvangt het geplaagde AA Gent van Michel Preud'homme. De Waals-Brabanders gingen vorige thuismatch tot het uiterste en behaalden een fel bevochten overwinning tegen Dender. Kan het vanavond opnieuw scherp voor de dag komen tegen de Gentenaars?
Tubize: Ardouin Nicolas, Barisic Josip, Beynié Romain, Neels Grégoire, Thiago Dos Santos Ferreira, Vandelannoite Jason, Musumbu Mvuezolo Muscal, Villano Vittorio, Diafutua Gauthier, Perbet Jérémy, Ramael Vincent.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, De Roeck Jonas, Moia Massimo, Rosales Roberto, Thompson Kenny, Azofeifa Randall, Maric Milos, Grondin Christophe, Thijs Bernd, Foley Dominic, Ruiz Gonzalez Bryan.
1
Burie heeft de wedstrijd op gang gefloten.
4
Nog geen doelrijpe kansen in de openingsminuten te noteren.
6
Eerste wapenfeitje. Foley zet zich sterk door en mag uithalen. De bal wijkt af op het been van Grégoire Neels.
10
Voorlopig is er geen sprake van een betere ploeg. Beide elftallen houden mekaar in evenwicht.
14
AA Gent probeert te voetballen maar stuit op een stugge tegenstander.
18
 Gele kaart voor Randall Azofeifa
Late tackle.
18
De bezoekers trekken langzamerhand richting het doel van de tegenstander. Tubeke trekt zich gewillig terug voor eigen doel.
22
Na enkele hopeloze pogingen van de Gentenaars komt het leer voor de voeten van Ruiz. De Costa Ricaan trapt de bal hoog over het doel van Tubeke.
24
Een eerste wapenfeit voor de thuisploeg noteren we pas halverwege de eerste helft. Villano trapt van op de rand van de zestien. De bal vliegt ruimschoots over de kooi van Jorgacevic.
28
AA Gent voert de druk op. De bal blijft op de helft van de thuisploeg. Vindt het Tubeeks middenveld een oplossing op deze overrompeling?
32
Tubeke vindt geen oplossing op de overheersing van de Gentse veldbezetting. Toch kan AA Gent voorlopig niet overtuigen.
34
Nicolas Ardouin toont zich een waakzame doelman. Hij redt knap een schot van Ruiz.
38
Te stevige tackle.
39
Tubeke heeft het moeilijk maar kan de druk voorlopig de baas. Maar, voor hoelang nog? De fysieke weerbaarheid kan een beslissende factor worden. Vooral na de rust.
44
De beste kans van de wedstrijd valt in de slotminuut van de eerste helft. Rosales beweegt zich knap vrij en haalt sterk uit. Ardouin haalt de bal knap uit zijn doel.

Scheidsrechter
Rust
Een weinig overtuigende eerste helft eindigt op een logisch 0-0 gelijkspel. De Buffalo's toonden de meeste wil maar konden toch niet echt overtuigen. Tubeke kwam enkele malen goed weg maar van onderdrukking was nog net geen sprake. Hopelijk krijgen we een betere tweede helft te zien.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Goal
Doelpunt van Bryan Ruiz (Christophe Grondin)
Goede voorzet van Grondin.
55
Vervangen Nicolas Ardouin
Ingevallen Santos De Matos

De doelman kan niet meer verder.
55
Na een matig begin van de tweede helft schakelde Gent een versnelling hoger, met resultaat. Ruiz zet de bezoekers op voorsprong. Kan Tubeke nog terugkomen?
60
AA Gent lijkt geen genoegen te nemen met de zuinige voorsprong. De Buffalo's blijven de aanvallendste ploeg.
61
Opnieuw Ramaël. Hij mist weeral de kans op de gelijkmaker. Twee doelkansen voor Tubeke binnen de minuut.
61
Ramaël was er voor de thuisploeg zeer dicht bij. Zijn schot gaat maar net naast.
64
 Rode kaart voor Jonas De Roeck
Hij zou een verdediger in het gezicht hebben geraakt met de arm.
66
Vervangen Dominic Foley
Ingevallen Adriano Duarte

68
Preud'homme lijkt de voorsprong te willen verdedigen. Hij bracht een verdediger voor de diepste aanvaller.