Volg de match tussen KRC Genk en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Racing Genk: Verhulst Davino, Daeseleire Dimitri, Joneleit Torben, Camus Fabien, Tözser Daniel, Anele Ngongca, Barda Elyaniv Felix, Buffel Thomas, Carlos Pinto Chaves Joao, Ogunjimi Marvin, Pudil Daniel.
KV Mechelen: Renard Olivier, Ivens Jonas, Van Dessel Romeo, Van Hoevelen Kenny, Persoons Koen, Mununga Joachim, Nong Aloys, Gorius Julien, Buyens Yoni, Destorme David, Ghomsi Antonio.
1
We zijn er aan begonnen in de Cristal Arena. KV Mechelen heeft de wedstrijd op gang gebracht.
3
Gorius is na een ongelukkig contact even op de grond blijven liggen. Hij moet naar de kant voor verzorging.
5

Goal
Doelpunt van Daniel Tözser (Onbekend Onbekend)
Racing Genk komt al vroeg op voorsprong na een strafschop van Daniel Töszer. Hij trapt de elfmeter hard en hoog in doel. De fout was Romeo Van Dessel. Zijn tackle op Ogunjimi kwam te laat.
6
Persoons probeert Verhulst te bedreigen met een afstandsschot. De Limburgse goalie heeft geen enkel probleem om de bal op te vangen.
8
De eerste hoekschop van de wedstrijd is voor de bezoekers. Gevaar levert het echter niet op.
12
Nong wordt snel diep gestuurd door Gorius. De Kameroener mist echter volledig zijn schot. Het leer vliegt bijna twintig meter naast de kooi van Verhulst.
15
Veel slordigheden aan beide kanten in de Cristal Arena. Geen van beide ploegen kan zijn stempel op de wedstrijd drukken.
24
Eindelijk nog eens opwinding in Genk. Töszer zwaait een vrije trap voor doel, Joao Carlos knikt maar net naast. Er was echter ook al gevlagd voor buitenspel.
27
Slordig balverlies achterin bij KV Mechelen. Racing Genk vergeet echter te profiteren en speelt het slecht uit. Ogunjimi trapt uiteindelijk zwak naast.
28
De foutjes blijven zich opstapelen. Anele geeft een bijzonder slechte pass naar Daeseleire. Zijn ploegmaat stond nochtans maar tien meter van hem verwijderd.
29
Goed storend werk van Ogunjimi. Zijn inspanning wordt echter teniet gedaan door ... een slechte pass van Elyaniv Barda.
31

Goal
Doelpunt van Joachim Mununga (Aloys Nong)
Net op het moment dat Racing Genk de druk opvoert, krijgt het een doelpunt tegen. KV Mechelen verschijnt een eerste keer voor doel en het is prijs. Aloys Nong brengt de bal voor doel, waar Mununga volledig vrij de 1-1 kan binnenschieten.
40
KV Mechelen probeerde na de gelijkmaker even door te drukken. De wedstrijd is echter terug wat stilgevallen.
44
 Gele kaart voor Jonas Ivens
Ivens haalt Barda neer. Hij krijgt terecht de eerste gele kaart van de wedstrijd.
45
Racing Genk komt op slag van rust nog bijna op 2-1. Toszer schiet de vrije trap met een lage schuiver naast de muur. Het leer vliegt centimeters naast de paal over de achterlijn.

Scheidsrechter
Rust
Racing Genk en KV Mechelen gaan na een teleurstellende eerste helft rusten met 1-1. Daniel Toszer bracht de Limburgers al na vijf minuten vanop de stip op voorsprong. Joachim Mununga maakte bij de eerste Mechelse aanval meteen gelijk.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Elyaniv Barda
Ingevallen Moussa Koita

46
De Nederlandse scheidsrechter Kevin Blom fluit de tweede helft op gang.
47
De eerste kans na rust is voor Racing Genk. Fabien Camus fusilleert van op ruim 25 meter Olivier Renard. De Mechelse goalie kan de bal alleen over zijn doel boksen. De hoekschop levert niets op.
48
 Gele kaart voor Ngongca Anele

50
Racing Genk gaat op zoek naar de 2-1. Marvin Ogunjimi probeert vanuit een scherpe hoek uit de draai Olivier Renard te verschalken. Renard pakt in twee keer.
56
De thuisploeg krijgt een vrije trap op de rand van de zestien na een fout van Persoons op Buffel.
57
 Gele kaart voor Torben Joneleit

57
Töszer zet zich opnieuw achter de bal, maar knalt op de benen van Ghomsi.
63
KV Mechelen steekt nog eens de neus aan het venster. Ivens kopt een hoekschop van Julien Gorius over.
66
Net als voor de rust is Racing Genk de ploeg die het meest wil. Doelgericht is het echter allemaal niet. Moussa Koita legt aan vanuit de tweede lijn. Zijn schot gaat ver naast.
72
Joao Carlos kopt de bal naar veiliger oorden. Racing Genk verdedigt echter slecht uit en is het leer al terug kwijt.
72
KV Mechelen krijgt een hoekschop. Valt er nog een doelkans te noteren in de Cristal Arena?
74
De bal lijkt over de lijn, maar Thomas Buffel mag doorspelen. Dimitri Daeseleire kan uiteindelijk aanleggen, maar Renard blokt het schot. Ogunjimi komt te laat voor de rebound.
75
Genk probeert de druk nog eens op te voeren. Koita legt af voor Buffel. Diens schot wordt afgeblokt door Van Hoevelen.
76
Vervangen Dimitri Daeseleire
Ingevallen Kevin De Bruyne

Van Haezebrouck haalt Daeseleire naar de kant voor De Bruyne en krijgt het Genks publiek tegen zich. Ze trakteren hun coach op een fluitconcert.
77
Vervangen Aloys Nong
Ingevallen Boubacar Dialiba Diabang

77
De Bruyne meteen met een goede actie. Hij legt af voor de inlopende Ogunjimi. Het schot van de Genkse aanvaller gaat naast.
81
De bal wil er maar niet ingaan voor Racing Genk. Koita komt goed ingelopen op een hoekschop van Buffel, maar kopt over.
83
De Bruyne opnieuw met een goede actie. Hij draait naar binnen en brengt scherp voor. Thomas Buffel komt net te laat aan de tweede paal om binnen te schuiven.
84
Vervangen Julien Gorius
Ingevallen Wouter Vrancken

86

Goal
Doelpunt van Romeo Van Dessel (David Destorme)
Ongeloof op de Limburgse banken. KV Mechelen ligt bijna heel de wedstrijd onder, maar gaat waarschijnlijk toch nog met de drie punten naar huis. Romeo Van Dessel verlengt een vrije trap van Destorme in doel. Davino Verhulst kwam veel te ver uit zijn doel mag dit tegendoelpunt voor zijn rekening nemen.