Stadion: Schiervelde

Herbeleef Roeselare - KAA Gent (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Roeselare en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Roeselare en AA Gent strijden vanavond om de cruciale drie punten. Roeselare hoopt onderin weg te lopen van Lokeren, terwijl AA Gent de aansluiting wil houden bij Club Brugge en Anderlecht. De inzet is dus hoog, hopelijk levert dat ook een leuke wedstrijd op.
Roeselare: Sierens Jurgen, Hellings Sergio, Mirvic Damir, Huyghebaert Jeremy, Kucera Stepan, Vandenbussche Bram, El Gaaouiri Samir, Provoost Vincent, Vidarsson Bjarni, Dequevy Joeri, Dissa Mahamadou Mama.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Wils Stef, Thompson Kenny, Suler Marko, Rosales Roberto, Thijs Bernd, Smolders Tim, El Ghanassy Yassine, Custovic Adnan, Ljubijankic Zlatan, Coulibaly Elimane.
1
We zijn er aan begonnen.
3

Goal
Doelpunt van Stef Wils (Onbekend Onbekend)
Roeselare is meteen op achtervolgen aangewezen. Een corner komt bij Stef Wils, die makkelijk binnen legt. 0-1.
7

Goal
Doelpunt van Elimane Coulibaly (Zlatan Ljubijankic)
De wedstrijd lijkt nu al gespeeld: Ljubijankic zet voor, Custovic glijdt binnen. Gent 0-2 voor na nauwelijks 7 minuten.
7
 Gele kaart voor Bram Vandenbussche

12

Goal
Doelpunt van Elimane Coulibaly (Onbekend Onbekend)
Ongelooflijk: na nauwelijks twaalf minuten tikt Coulibaly al Gents derde treffer van de avond tegen de netten. El Ghanassy zorgde voor de prachtige voorzet.

Ingevallen Stefan Nikolic

Van Wijk lijkt niet tevreden na de 0-3-tussenstand en wisselt na nauwelijks 25 minuten maar liefst twee spelers.
27
Ljubijankic schiet op doel, Sierens komt gepast tussen. De 0-4 hangt in de lucht.
30
Sierens moet redding brengen op een poging van Smolders.
31
 Gele kaart voor Damir Mirvic

37

Goal
Coulibaly kopt de 0-4 tegen de netten. Een loepzuivere hattrick voor de Senegalees.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten bij een 0-4-voorsprong voor de bezoekers. Roeselare speelt desastreus en gaf Coulibaly zomaar een hattrick cadeau.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft.
47
Vervangen Bjarni Vidarsson
Ingevallen Daan De Pever

55
De wedstrijd stelt nog maar weinig voor. Beide ploegen lijken er geen zin meer in te hebben. Niet onlogisch, gezien de stand.
57
Vervangen Stef Wils
Ingevallen Erlend Hanstveit

57
El Ghanassy zet een geweldige rush op en komt alleen voor Sierens, maar de Roeselaarse doelman duwt de bal in hoekschop.