Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Volg de match tussen Standard en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Standard: Bolat Sinan, Sarr Mohamed, Collet CĂ©dric, Camozzato Marcos, Mangala Eliaquim, Dalmat Wilfried, Defour Steven, Witsel Axel, Carcela-Gonzalez Mehdi, Jovanovic Milan, Mbokani Dieumerci.
Charleroi: Chabaud Sébastien, Diallo Ibrahima, Kage Hervé, Brillault Maxime, Guedioura Adlène, Chabaud Sébastien, Oulmers Abdelmajid, Christ Grégory, Kage Hervé, Théreau Cyril, Habibou Mahamadou.
De wedstrijd is begonnen.
2
Een schot van Christ gaat ongevaarlijk naast.
7
Een voorzet van Defour wordt bijna in eigen doel gewerkt door Brillaut. De thuisploeg houdt er wel een hoekschop aan over.
8
De corner van Defour levert geen gevaar op.
11
Een schot van Kagé gaat niet zo ver over.
11
Een voorzet van Dalmat, die opnieuw in de basis staat, wordt in de handen van Chabbert gekopt door Mbokani.
13
Mbokani kopt de 1-0 tegen de netten, maar het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel.
15
Een afgeblokt schot van Oulmers wordt gepakt door Bolat.
16
 Gele kaart voor Cyril ThĂ©reau
Théréau protesteert iets te enthousiast bij de lijnrechter en krijgt geel.
20
Het is een evenwichtig begin van de wedstrijd.
22

Goal
Doelpunt van Milan Jovanovic (Dieumerci Mbokani)
Jovanovic brengt Standard op voorsprong. Mbokani brengt de bal voor en Jovanovic tikt binnen.
28
Standard heeft de wedstrijd nu onder controle.
29

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Onbekend Onbekend)
Mahamadou Habibou brengt Charleroi weer langszij. Hij krult de bal heerlijk voorbij Sinan Bolat.
31
Bolat moet ingrijpen op een pass van Kagé, voor de aanstormende Habibou.
32
 Gele kaart voor Mohamed Chakouri

38
Standard is toch wat aangeslagen na de gelijkmaker van Habibou.
39
 Gele kaart voor Dieumerci Mbokani
Mbokani met een heel zware tackle. De Congolese spits mag blij zijn dat hij maar gelijk krijgt.
45
Wilfried Dalmat krijgt kort voor de rust nog een prima kans. De Franse flankspeler trapt de bal van dichtbij over.
45+1
Een flits van Mbokani: De Congolees controleert de bal en haalt dan verschroeiend uit. Doelman Chabbert redt schitterend.

Scheidsrechter
Rust
Standard - Charleroi is aan de rust 1-1. Standard klom op voorsprong via Jovanovic, maar dankzij een schitterend doelpunt van Habibou kwam Charleroi weer langszij.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
52
Standard is het best begonnen aan de tweede helft. De thuisploeg dwingt enkele hoekschoppen af, maar zonder verder gevaar.
54
Een kopbal van Mangala gaat over.
56
Knappe pass van Collet en Jovanovic kopt uitstekend. De redding van Chabbert mag echter ook gezien worden. De Franse doelman houdt Charleroi overeind.
58
Goeie actie van Kagé, maar zijn schot mist richting.
62
Vervangen Wilfried Dalmat
Ingevallen Igor De Camargo

64
Bolat komt ver uit en Oulmers straft het bijna af. Zijn lob gaat echter naast.
69
Chabbert grijpt nu in als Mbokani in de diepte wordt gestuurd.
69
Dieumerci Mbokani laat dé kans op de 2-1 liggen! Chakouri speelt heel dom terug en Mbokani heeft de bal maar binnen te leggen. De Congolees wacht echter te lang en besluit naast!
71
Milan Jovanovic nu met de kans, maar opnieuw de redding van Chabbert.
72
 Gele kaart voor Habib Habibou

72
Standard krijgt een vrije trap op een heerlijke plek.