Volg de match tussen Zulte Waregem en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

Zulte Waregem: Bossut Sammy, D'Haene Karel, Colpaert Steve, Minne Stijn, Buysse Bart, Meert Stijn, Roelandts Kevin, Berrier Franck, Taravel Jérémy, Hyland Khaleem , Chevalier Teddy.
Anderlecht: Proto Silvio, Deschacht Olivier, Wasilewski Marcin, Juhasz Roland, Mazuch Ondrej, Chatelle Thomas, Polak Jan, Boussoufa Mbark, Biglia Lucas, Suarez Matías, Kanu Rubenilson Dos Santos Da Rocha.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Scherpe counter van Anderlecht, maar de voorzet van Chatelle gaat te ver voor Boussoufa. Paars-wit houdt er uiteindelijk wel een hoekschop aan over.
6
De corner zorgt niet voor gevaar.
10
Kevin Roelandts met een mislukt schot dat naast gaat.
14
Een gekraakt schot van Polak gaat naast.
14
Anderlecht krijgt een reuzekans. Biglia verschijnt voor Bossut en kan naar de vrijstaande Kanu en Boussoufa passen, maar hij besluit flauw in de handen van Bossut.
18
De eerste goeie kans voor Zulte Waregem: Hyland zet Biglia opzij en passt goed, maar Chevalier mikt de bal via Roelandts naast.
23
Een schot van Colpaert belandt in de handen van Proto.
25
 Gele kaart voor Jan Polak

26
Opnieuw een uitbraak van Zulte Waregem? Chevalier trapt echter op Silvio Proto. Nadien schreeuwt Zulte Waregem om een penalty na hands van Mazuch.
29
Een kopbal van Kanu gaat over.
32
 Gele kaart voor Mbark Boussoufa

39
Al bij al speelt Anderlecht een bleke eerste helft.
43

Goal
Doelpunt van Mbark Boussoufa (Matías Suarez)
Anderlecht klimt toch op voorsprong. Een voorzet van Suarez bereikt Boussoufa en de Nederlandse Marokkaan trapt binnen.
45+1
Een lob van Berrier belandt over doel.

Scheidsrechter
Rust
Anderlecht gaat met een voorsprong de rust in bij Zulte Waregem. Mbark Boussoufa zorgde kort voor de rust voor het doelpunt, na een pass van Suarez.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
49
Zulte Waregem is niet onaardig aan de tweede helft begonnen. Chevalier op snelheid, maar zijn schot gaat naast.
51
Een schot van Suarez belandt niet ver naast.
52
Zulte Waregem dringt aan en dwingt nu een hoekschop af.
56
Vervangen Steve Colpaert
Ingevallen Ernest Nfor

58
Een schot van Roelandts wordt gepakt door Proto.
61
Plots de kans voor Suarez, maar Bossut redt. Zulte Waregem zakt opnieuw verder weg.
67
 Gele kaart voor Thomas Chatelle

68
Vervangen Rubenilson Kanu
Ingevallen Romelu Lukaku

73
Nfor met de kans, maar Proto komt ver uit zijn doel en kopt de bal weg. de doelman raakt daarbij wel Nfor.
74
Vervangen Thomas Chatelle
Ingevallen Jonathan Legear

76
Silvio Proto houdt Anderlecht recht. De doelman laat zich opmerken met een knappe redding op een kopbal van Roelandts.
79
Een schot van Taravel wijkt af in hoekschop.
82
Matias Suarez met de kans op de 0-2. Hij ziet zijn schot echter afgeblokt worden.
83
Vervangen Khaleem Hyland
Ingevallen Chris Makiese

85
Roelandts nog met een grote kans, maar hij wordt afgevlagd wegens buitenspel.
86
Vervangen Matías Suarez
Ingevallen Guillaume Gillet

88

Goal
Doelpunt van Romelu Lukaku (Mbark Boussoufa)
Romelu Lukaku beslist de wedstrijd. De 16-jarige aanvaller scoort zijn eerste competitiedoelpunt voor Anderlecht, na een pass van Boussoufa.