Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Charleroi (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Charleroi staat voorlaatste en kan de punten dus erg goed gebruiken. De Zebra's bezoeken Zulte Waregem. Het team van trainer Bart De Roover ging vorige week onderuit bij Racing Genk. Charleroi-trainer Csaba zag zijn eerste wedstrijd verloren gaan tegen Lierse. De Hongaar wil graag nu zijn eerste punten.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, D'Haene Karel, Colpaert Steve, Maréval Rémi, Vandenbroeck David, Van Nieuwenhuyze Ludwin, Matton Thomas, Hyland Khaleem , Sterckx y calle René, Nfor Webnje Ernest, Chevalier Teddy.
Charleroi: De Wolf Kevin, Cordaro Alessandro, Franquart Peter, Tibi Eitan, Elie Romain, Kaya Onur, Losada Hernan, Aarab Naim, Tormena Ederson, Dos Santos Costa Orlando, Vuorinen Hermanni.
1
De wedstrijd is begonnen.
4
Een schot van Chevalier gaat maar net naast. Charleroi is meteen gewaarschuwd.
10
Na een moeilijk begin komt Charleroi beter in de wedstrijd.
15
Orlando maakt ruimte voor zichzelf, maar besluit vervolgens naast.
18
Sammy Bossut houdt de thuisploeg overeind op een kopbal van Ederson naar de verste hoek.
19
Losada met een heel mooie beweging, maar resultaat levert het niet op. Charleroi is de betere ploeg.
24
Vuorinen krijgt een vrije trap van ploegmaat Elie tegen de slaap.
31
Bossut moet nu redding brengen op een laag schot van Franquart. Charleroi speelt opvallend sterk aan de Gaverbeek.
33
 Gele kaart voor Peter Franquart

38
Zulte Waregem ziet af met een verrassend sterk Charleroi.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi maakte indruk in de eerste helft en mag ontgoocheld zijn dat het nog "maar" 0-0 staat. Zulte Waregem zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
 Gele kaart voor Ludwin Van Nieuwenhuyze
Van Nieuwenhuyze krijgt terecht geel na een zeer stevige tackle op Cordaro.
51
In tegenstelling tot de eerste helft is Zulte Waregem nu wel met aanvallende intenties uit de kleedkamers gekomen.
55
 Gele kaart voor Ederson Tormena

57
D'Haene kopt na een hoekschop naar de grond, maar de bal gaat over.
59
Matton zet goed voor, maar Vandenbroeck glijdt weg bij de afwerking.
62
Een knappe aanval van Zulte Waregem kent geen vervolg, want doelman De Wolf houdt Nfor van de 1-0.
67
Eindelijk Charleroi nog eens: een knal van Vuorinen gaat over.
71
Vervangen Khaleem Hyland
Ingevallen Moussa Traore

73

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Onbekend Onbekend)
Losada vloert Bossut en zet het overwicht van Charleroi in de laatste vijf minuten nu ook om in een doelpunt.
78
De reactie van Zulte Waregem: een schot van Traoré gaat meters naast.
81

Goal
Doelpunt van Thomas Matton (Onbekend Onbekend)
Een vrije schop van Matton belandt in de winkelhaak! Zo komt Zulte Waregem op een diefje toch weer langszij.